Nyhed

The Tremolo Beer Gut drager til OL

Det er ikke kun danske atleter, du kan fange i Brasilien i august

Det er ikke kun de danske atleter, der repræsenterer Danmark til det foregående OL i Rio de Janeiro. De dansk/svenske u-atleter i The Tremolo Beer Gut drager også af sted og skal spille i Den Danske Olympiske Pavillon på Ipanema Beach den 13. august.

TBGs show i pavillonen vil byde på uovertruffen surf’n’western og være åben for alle OL-deltagere, officials, internationale tilrejsende samt repræsentanter for både aristokrati, diplomati og regulær pøbel. Se turnéplanen nederst.

The Olympic Beer Gut, som bandet ikke har taget navneforandring til, spiller i den Olympiske Pavillon som del af en 10-dages turné i Brasilien. Og i den anledning udsender Crunchy Frog i samarbejde med to brasilianske labels en 7-tommer single. Det er en dobbelt B-side, hvilket bandet forklarer således i Brasiliens største avis, Folha de S. Paulo:

"Dobbelt-B'en er ikke en reference til bryster overhovedet. Der findes ikke noget som en størrelse BB. Tro os, vi har undersøgt det. Nøje. De to b'er har dog en dobbeltbetydning. Det står for 'smukke Brasilien' [Beautiful Brazil, red.] og er en hyldest til dette fantastiske land. Nalna og Yebo har turneret her før med Heavy Trash, og de har ævlet om det siden."

"Den anden betydning er en reference til dobbelt A-side-singler. Det synes at være en måde at skjule på, at der ikke er en rigtig #1-basker derpå, eggå? Nå, men vi indspiller selvfølgelig kun hits, men ofte gemmer guldet sig også på b-siden. Der hvor bands giver los, går amok og ikke giver en flyvende fis om at være kommercielle. Ser du, frøken, det er, hvad vi altid gør. Og forretningen går godt. Der."
 
Singlen indeholder dels en ny original TBG-komposition, "Caipirinha River Cruise”"samt et cover af Jorge Bens "A Minha Menina", som Os Mutantes gjorde kendt i 1968. På indspilningen medvirker herboende Flavia Couri, som har en fortid i et af Brasiliens største rockbands Autoramas. Flavias nuværende band er The Courettes, som TBGs Jesper ”Yebo” Reginal har optrådt med og produceret en single for.

The Tremolo Beer Gut udgav i februar et live-album, der inkluderede røde lysfiltre og en vaskeægte røgmaskine. Læs mere her.
 
Se bandet høre deres single, samtidig med at de mixer den perfekte caipirinha her – og er du tilfældigvis på de kanter, kan du se den samlede turnéplan under videoen:CAIPIRINHA RIVER CRUISE BRAZIL TOUR 2016

11. august:  Beach Combers Attack / Rio de janeiro
12. august:  Kult Kolector / Rio de Janeiro
13. august: Pavilhão da Cidade Olímpica / Rio de Janeiro
14. august: Garagera Festival / São Paulo
16. august: Grazia a Dio / São Paulo
17. august: Quartas de Fuzzz / São Paulo
18. august: Casarão Music Studio / Piracicaba
19. august: Kabana Bar / Campinas

ANNONCE