Nyhed

Færøske Fródi udgiver stemningsfuld video med overraskende slutning

Den 29-årige sanger og sangskriver udgav tidligere på året albummet "Ultramarine" og er nu klar med en video til et af de nye numre.

Den 29-årige sangskriver og multiinstrumentalist Fródi var tidligere på året aktuel med mini-albummet "Ultramarine", og nu er han klar med en stemningsfuld musikvideo til et af de nye, smukke numre, "Ghost Of A Smile".

Den fine musikvideo er centreret omkring en eftertænksom Fródi, hvis vokal på en gang både fremstår kraftfuld og dirrende skrøbelig. Musikalsk henter Fródi sin inspiration i 70’er-universet, både i forhold til instrumentering og måden, hvorpå musikken indspilles. Han laver melodisk og melankolsk folk og er tillige inspireret af navne som Pink Floyd, Leonard Cohen, Aerosmith og Kashmir.

I 2009 udgav Fródi sit debutalbum "Creepin Storm", som kastede radiohittet "Nobody Goes To Hell For Having Loved" af sig. Kort efter flyttede han til København og dannede gruppen Fródi & The Pink Slips, som han udgav en ep og 2012-albummet "The Mouse" sammen med. Sidste år var Fródi igen klar med solomateriale i form af singlerne "Waltz Me Back In Time" og "Missing In Action", og tidligere på året udgav han albummet "Ultramarine" med det danske pladeselskab Target Group.

Fródi er søn af den færøske guitarist Hans Carl Hansen, som spillede i bandet Straight Ahead – en gruppe, som med blandt andet deres 1978'er album "Veðraplátan" anses som værende pionerer inden for den færøske rock/pop-scene. Albummet førte til, at flere færøske bands i højere grad begyndte at spille originalt materiale, frem for at spille covernumre.

Se Fródis nye musikvideo – med en lettere overraskende slutning – øverst i artiklen.

 

 

ANNONCE