Nyhed

Fem nye bands til NorthSide

Årets sidste offentliggørelser byder på blandt andre The 1975

NorthSide har netop offentliggjort årets sidste tilføjelser til programmet, nemlig The 1975, Primus, The Kills, Mando Diao og Off Bloom.

Engelske The 1975 har netop fået kåret sit andet album, ”I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It”, som Årets Album af det britiske musikmagasin NME. GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen var lidt mere forbeholden og tildelte kun albummet tre ud af seks stjerner, og det samme antal GAFFA-stjerner fik koncerten på årets Tinderbox Festival. At The 1975 har stor kommerciel succes med deres poprock, står dog ikke til diskussion – deres seneste album har toppet hitlisterne i både England og USA. The 1975 spiller søndag på NorthSide 2017.


Det bliver formodentlig underholdende, når Les Claypool tager sin bas og resten af den amerikanske trio Primus med til Aarhus. Bandet har gennem fire årtier leveret opfindsom, humoristisk og eksperimenterende funkmetal, der blandt andet har inspireret det tidlige Kashmir, og plader som ”Sailing the Seas of Cheese” fra 1991 og ”Pork Soda” fra 1993 er klassikere inden for alternativ rock.

De erfarne herrer i Primus får følgeskab af det nye danske navn Off Bloom. Elektropoptrioen lukkede dette års udgave af P3 Guld med den dengang nyudgivne sang ”Love To Hate It”, der siden er blevet et stort hit med mere end 800.000 afspilninger på Spotiy. Primus og Off Bloom spiller fredag på NorthSide 2017.

Der kommer også garagerock og indierock på programmet, når både den amerikansk-britiske duo The Kills og den lidt blødere svenske kvartet Mando Diao kommer til NorthSide. The Kills spiller lørdag, og Mando Diao spiller søndag på NorthSide 2017.


– Vi er godt på vej med vores stærkeste program nogensinde, og det reflekterer billetsalget, som vi tidligere har meldt ud kører i historisk hurtigt tempo. Men nu går det faktisk så hurtigt, at vi godt tør garantere, at der bliver udsolgt. Så vil du med til NorthSide 2017, så råder vi til at købe billet, før det er for sent, udtaler John Fogde, talsmand for NorthSide, selvsikkert.


John Fogde tilføjer, at der er udsolgt af endagsbilletter til fredag og søndag, og at hotelkonceptet NorthSide Rooms har været så populært, at alle værelser nu er væk, selvom kapaciteten var blevet femdoblet.


Følgende navne er blevet offentliggjort til NorthSide 2017: Radiohead, Frank Ocean, Run The Jewels, Bastille, The 1975, Primus, The Kills, Thomas Helmig, MØ, Veronica Maggio, Mando Diao, Phlake, Liss, Bisse og Off Bloom.

NorthSide 2017 afvikles i dagene 9.-11. juni i Ådalen ved Aarhus.

ANNONCE