Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Der skal danses den sidste dans, inden tænderne sættes i absurde mængder julemad. Og der er ild i landets dansegulve, uanset hvor du befinder dig

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Daft Punk på Rust!!


Ligesom alle andre i Danmark går du sikkert og savner Daft Punk. Hvorfor kommer de ikke på Roskilde Festival? Hvorfor har NorthSide ikke været de hurtige? Og hvem er egentlig bag hjelmene? Fredag får du muligvis svaret, og hvis ikke kan du i det mindste bare bruge aftenen på at danse til musikken fra den stilskabende franske duo. Det sker på Rust, og hvilken bedre måde at danse sin sidste dans, inden tænderne sættes i alt for meget julemad.

Hvad: Daft Punk Tribute Bash – Hommage

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 16. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Target allierer sig med Zeppelin

Zeppelin Rock Bar i København gøres der altid noget særligt ud af juletraditionerne. Ud over varm glögg og æbleskiver har baren allieret sig med pladeselskabet Target for at skabe en helt særlig stemning, og på gæstelisten står endda rockbandet Junkyard Drive.


Hvad: Target & Zeppelin Julebal

Hvor: Zeppelin Rock Bar, Vesterbrogade 45, Kbh. V

Hvornår: 16. december fra kl. 19.00


Hvordan: Facebook-event

 


Ingen jul uden bas!

Sigurdsgade på Nørrebro holdes der fast i, at der ingen jul er, hvis der ikke er bas. Lørdag skrues der derfor op for bassen og julestemningen, når en lang række lydsmede indtager lydsystemet.

Hvad: Julebass 2016 – Ingen jul uden bund!


Hvor: Sigurdsgade, Sigurdsgade 39, Kbh. N

Hvornår: 17. december fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 


Julefest med What Happens


Culture Box danses jul ind med det skarpe label What Happens. Natklubben og pladeselskabet har inviteret det skarpeste fra Københavns elektroniske scene, så du kan få din sidste omgang elektronik, inden den står på alt for mange dage med familien.

Hvad: What Happens X-Mas Party

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K


Hvornår: 17. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Seksuel medicin på HQ

Gå ikke glip af årets sidste omgang Sexual Healing HeadQuarters i Aarhus. Om du befinder dig i Randers eller Haderslev, er det uden tvivl rejsen værd, når Mathias ”Passion Swayze” Smidt og Thomas ”Hucknall 7700” Dragsbæk indtager lydsystemet til tonerne af Prince og Marvin Gaye.


Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 17. december fra kl. 19.00


Hvordan: Facebook-event

 


Sexede grooves hos slagteren

Slagteriet i Odense står den lørdag på årets sidste omgang Lust. Der skrues op for de sensuelle hedebølger og op for bassen, når blandt andre Dubstarr indtager scenen.

Hvad: Lust / Dubstarr & Chromes


Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvornår: 17. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE