Nyhed

Se intens live-video med elektropopgruppen Saint Best

Oplev "In the Morning" på restauranten Olsen+3 på Islands Brygge

Den danske elektropopgruppe Saint Best er aktuel med en livesession-video til sangen “In the Morning", indspillet på restauranten Olsen+3 på Islands Brygge i København. Se videoen nedenfor.

“In the Morning” var første single fra den københavnske kvartets debut-ep “Need You Now”, der udkom på Fake Diamond Records (Bon Homme, Darkness Falls, Vinnie Who med flere) i slutningen af november 2016. Senere har gruppen også udsendt singlen "Pacific Girls".

Den københavnerbaserede kvartet blev nærmest bogstaveligt dannet i en askesky, da deres tidligere øvelokale brændte ned sammen med alle deres instrumenter. Bandet så dog branden som en mulighed for en ny begyndelse og skiftede de udbrændte guitarer ud med synthesizere og samplere. Den nye musikalske inspiration kom fra moderne disco og new wave.

“Vi ledte efter en ny lyd, der kunne rykke og fandt sammen om et percussion- og synthdrevet lydunivers. “In the Morning” handler om give slip på fornuften og give efter for menneskets lyster og drifter, uanset om de er uskyldige eller obskure. Den handler om ikke at holde sig tilbage, trodse frygten for følgerne af handlinger og om ikke at blive defineret af de ting, man har gjort. Hvis alting ikke går efter planen i dag, er der altid i morgen til at rette op på det," fortæller bandet.

Saint Best spillede i september til Oppenheimer Festival på VoxHall i Aarhus, hvor GAFFAs anmelder Lise Sastakaukas uddelte fire stjerner og blandt andet skrev:

"Da Saint Best går på som aftenens fjerde orkester, er der i den grad lagt op til fest og farver. Det udadvendte band i Hawaiiskjorter byder publikum op til dans med deres nyeste numre, som endnu ikke er på Soundcloud. Bandet har koklokke, rytmeæg og et trommesæt med sig som akustiske instrumenter, der dels fungerer som festlige indslag, dels beviser, at Saint Best er mere end endnu et elektro-popband, der spiller musik fra en computer. Trommesoloerne er især et frisk pust, men én demonstration af trommeslagerens evner havde været nok."

Læs hele anmeldelsen her.

 

ANNONCE