Nyhed

Video: Joey Moe udgiver akustisk version af "Eneste"

Den danske pop og r&b-kunstner er tilbage med en smuk, akustisk udgave af sit seneste hit.

Den danske pop og r&b-sanger Joey Moe udgav singlen "Eneste" tilbage i august, og nu er han klar til at forkæle sine fans med en smuk, akustisk version af samme nummer.

Den akustiske version af "Eneste" blev indspillet efter en stor oplevelse med to udsolgte koncerter i DR Koncerthuset. Op til koncerten sad Joey Moe og hans guitarist og jammede lidt, hvilket resulterede i, at Joey Moe valgte at lave den akustiske version af sangen. Den akustiske udgave lægger sig lidt i slipstrømmen af Joey Moes storhit hen over sommeren, "Smukkest På En Søndag", som også var en noget mere nedbarberet udgave af Joey, end vi hidtil har set. 

Joey Moe udgav sit debutalbum "MoeTown" i 2006, og siden er det gået stærkt fremad. Efter 10 år i musikbranchen er det blevet til i alt seks studiealbum og storhits som "Million" (2xplatin), "Klar På Mig Nu"(Platin) og senest "Smukkest På En Søndag"(Guld). Selvom Joey Moe er en etableret artist på den danske musikscene, har han ikke mistet lysten til at eksperimentere. "Eneste" fra august fungerede som en forsmag på hans kommende ep, og på nummeret blandes et melankolsk tekstunivers med noget så uvant som et dobbelttempo flow – noget, der viser den store vokale spændvidde hos popstjernen.


Om sin kommende ep fortæller Joey Moe:

"Smukkest På En Søndag var jo en noget anderledes single – kun mig og en guitar. Det her ligger lidt i den anden ende af spektret og min spændvidde, men det hele skal ses som punkter på vejen til et fuldendt billede, der først afslører sig selv lidt senere."

Efter udgivelsen af en række studiealbum markerer den kommende ep også en debut for Joey Moe på det lidt kortere format:


"Det er ikke et format, jeg har givet mig i kast med før, men jeg havde lyst til at bryde mønsteret lidt. Nu har jeg udgivet seks studiealbums i streg. Sidste år brød jeg også mønsteret lidt ved slet ikke at udgive noget, så nu vil jeg gerne prøve det her lidt mere umiddelbare format af."

Se den nye akustiske version af "Eneste" øverst i artiklen.

ANNONCE