Nyhed

Vind en ekstra julegave i GAFFAs adventskonkurrence

GAFFA udlover fede præmier i adventskonkurrence på Snapchat

Det er anden søndag i advent, og ligesom sidste søndag giver GAFFA dig muligheden for en vinde en ekstra gave, som du kan forsøde juletiden med.

Alle fire søndage i advent kan du deltage i vores julekonkurrence på Snapchat. Alt, du skal gøre, er at følge ”gaffadk” på Snapchat og svare på tre musikspørgsmål. Vinderen bliver trukket blandt dem, der svarer rigtigt på alle tre spørgsmål.

På GAFFAs Snapchat kan du ud over at deltage i konkurrencer også blive opdateret om ugens største nyheder, se mini-interviews med diverse kunstnere, få publikums anmeldelse af koncerterne og meget andet.

Denne søndag kan du vinde to billetter til enten William Singe eller Joan As Police Woman. Begge koncerter finder sted den 7. december.

William Singe blev første gang kendt, da han deltog i det australske X Factor som en del af boybandet The Collective. Siden er 24-årige Singe gået solo og etableret en stor fanskare på YouTube, hvor hans soulfulde r’n’b-covers har mere end 200 millioner afspilninger. Den 7. december indtager han Lille Vega i København.

I en lidt anden boldgade finder vi Joan As Police Woman. Bag kunstnernavnet gemmer sig Joan Wasser, der i et interview med GAFFA har udtalt, at hun ikke har noget imod, at folk besvimer til hendes koncerter. I september udgav hun albummet ”Let It Be You” i samarbejde med kollegaen Benjamin Lazar Davis. Udgivelsen fik fire stjerner af GAFFA-anmelder Jan Opstrup Poulsen med ordene: ”Let It Be er legende og konstant søgende album, der kilder og driller ganske behageligt med tørre synthesizere og abrupte beats.” Joan As Police Woman spiller i Pumpehuset i København den 7. december.

ANNONCE