Nyhed

Bring Me The Horizon-sanger: Stunt til prisshow var ikke Coldplay-protest

Oli Sykes insisterer på, at han ikke protesterede mod Coldplay til awardshow

Den årlige musikprisuddeling NME Awards – naturligvis afholdt af magasinet NME – blev i går uddelt i London i O2 Academy Brixton.

Under Bring Me The Horizons live-optræden spankulerede forsanger Oli Sykes ud blandt publikum og klatrede under sangen "Happy Song" op på Coldplays bord.

Sykes fortsatte derefter med sparke til både glas og flasker på bandets bord, så Coldplays guitarist Jonny Buckland var nødsaget til at flytte sig væk fra bordet for at undgå at blive spildt på.


Om hændelsen forklarede Sykes til NME: "Jeg have ingen lyd i mine ører, så jeg tænkte 'tja, der er måske lyd ude blandt publikum'. Der var ingen lyd der, så da jeg kom tilbage var der et bord, som jeg trådte op på. Der var ingen lyd deroppe, men der var lidt mere energi. Det var på ingen måde en protest mod Coldplay."

Bring Me The Horizon-keyboardspiller Jordan Fish bakkede Sykes op og udtalte efterfølgende til NME at "Jeg tror ikke, at Oli gik efter Coldplay. Det var bare hvem som helst, der lige var tættest på, det var bare tilfældigvis Coldplay."

Bedøm selv hændelsen her:


 

Coldplays forsanger Chris Martin kommenterede desuden, at han ikke havde hørt om Bring Me The Horizon før deres optræden, men at det var "fremragende, meget rock'n'roll".


Selve NME-trofæet er udformet som en udstrakt langemand, og britiske Coldplay løb hjem med sådan en i kategorien Godlike Genius, mens Bring Me The Horizon vandt NME Innovation-prisen.

Uddelingen har eksisteret siden 1953.

ANNONCE