Nyhed

Heartland Festival er klar med flere internationale navne

Mercury Rev og Seinabo Sey gæster blandt andre Egeskov Slot, når Heartland Festival åbner dørene for første gang

Den debuterende Heartland Festival offentliggør fire nye navne til årets festival, som finder sted i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot på Sydfyn til sommer. Mecury Rev, Seinabo Sey, Ásgeir og Kwamie Liv er netop blevet tilføjet til dette års program.

Mercury Rev

Den amerikanske gruppe Mercury Rev fandt sammen i slutningen af 80'erne, men er mest kendte for albummet "Deserter's Songs" fra 1998, som blandt andre NME dengang kaldte for "årets album". Mercury Rev har igennem årene spillet flere udsolgte koncerter i Danmark, og nu går turen til Sydfyn. Lyt til "Goddess on a Highway" fra det omtalte "Deserter's Songs"-album her:

Seinabo Sey


Den svenske soulsangerinde Seinabo Sey slog igennem med kæmpehittet "Younger", som også er remixet af den norske dj Kygo. Den svenske soul-prinsesse udgav sit debutalbum "Pretend" tilbage i oktober sidste år, et album som fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder. Lyt til "Younger" her:

Ásgeir


Ásgeir er en islandsk sanger og sangskriver. Musikken er folk-inspireret, dragende og melankolsk på bedste islandske vis. Ásgeir har tidligere gæstet både Roskilde Festival og Spot Festival samt spillet udsolgte koncerter i Store Vega og på Train. Desuden har det unge islandske talent givet koncert på toppen af Aros i Aarhus i et forsøg på at lade forskellige kunstarter mødes. Lyt til hittet "King and Cross" her:

Kwamie Liv


Det sidste navn offentliggjort i denne omgang er en dansk kending, Kwamie Liv, som slog igennem i 2014 med nummeret "Lost in the Girl". Musikken er poppet med elektroniske elementer. Sidste år var Kwamie Liv nomineret til upcoming-prisen ved årets P3 Guld-prisuddeling. Lyt til "Lost in the Girl" her:

Heatland Festival har allerede løftet sløret for en række navne, som tilsammen udgør et alsidigt musikprogram, hvor der er lige fra alternativ rock, over pop og elektronisk musik, til soul og funk.


De offentliggjorte navne er som følger: Mark Ronson (dj-sæt), Mercury Rev, Low, Sun Kil Moon, Seinabo Sey, Ásgeir, Thomas Dybdahl, Blaue Blume, Mikael Simpson, Kwamie Liv


Festivalen finder sted den 10-11. juni i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot. Modsat andre danske festivaler fokuserer Heartland Festival ikke blot på gode musikoplevelser, men også på moderne kunst, foredrag, diskussioner og god mad lavet af lokale råvarer.

Køb billetter til den første Heartland Festival via GAFFAs festivalguide 

ANNONCE