Nyhed

Hvad vil du spørge Panamah om?

Den ep-aktuelle gruppe svarer på spørgsmål fra GAFFAs læsere

Den 4. marts udgiver Panamah ep'en "Lidt Endnu", hvorfra singlen "Tag Hvad Du Kan Få" allerede er på gaden. Panamah består af Anders, Amalie og Peter, der udtaler følgende om den kommende ep:

– Vi er gået fra at være tre personer med meget forskellige musikalske udgangspunkter som satte vores eget præg på musikken, til at have en større forståelse for hinandens idéer og præferencer. På vores nye EP har vi formuleret et fælles univers hvor vi eksperimenterer videre med vores lyd.

Efter albummet "En Varm Nats Kølige Luft" fra 2013 har Anders, Amalie og Peter taget en dyb indånding, og ovenpå to travle år har trioen igen fundet luft til at få inspirationen tilbage.

I næste måned er gruppen således klar med en ny ep, hvorpå der både er plads til lyse og mere dystre numre.

–Ep'en er en naturlig videreudvikling af vores tidligere arbejde – med sange som er umiddelbart tilgængelige, men samtidig rummer en dybde i både tekst og produktion som måske først afslører sig ved gentagne gennemlytninger.

I anledning af ep'en svarer Panamah på spørgsmål fra jer, kære læsere. Så stil et spørgsmål i kommentarfeltet herunder eller på Facebook og Twitter med hashtagget #panamahsvarer. De bedste spørgsmål bliver givet videre til bandet og besvaret i næste nummer af GAFFA og her på GAFFA.dk.

 

ANNONCE