Nyhed

Ny video: Kom med på landevejen med Pede B & DJ Noize

Jeg Vil Glemme er første single fra det kommende album Gin & Cocio

Netop nu afslører Pede B og DJ Noize en spritny musikvideo til sangen "Jeg Vil Glemme", som udkom tidligere i dag.

"Tøm dit glas" lyder opfordringen fra Hellerup-rapperen Pede B i singlen "Jeg vil glemme". Nu får rapteksten om fest og alkoholprocenter en visuel side. Hurtige klip fra turnelivet ruller over skærmen med stemningsbilleder af et dansende publikum kombineret med billeder fra øvelokalet, studiet og turnélivet – blandt andet Roskilde Festival 2015 – hvor festen er allerhøjest.

Singlen "Jeg vil glemme" er Pede B's og DJ Noizes første forsmag på albummet "Gin og Cocio", som udkommer den 18. marts 2016 med to efterfølgende releasekoncerter den 1 og 2. april i Pumpehuset i København V og turné.


Fiktiv historie fra de glade 20'ere

"Gin & Cocio" er en lang, fiktiv historie, der handler om hovedpersonen Williams oplevelser gennem én weekend. I løbet af de tre dage bliver han ufrivilligt involveret i en række mindre lovlige aktiviteter, alt imens han prøver at balancere forholdet til pigen Ella.

Første smagsprøve fra pladen er "Jeg Vil Glemme". Pede B fortæller: "Fordi alle numrene på 'Gin & Cocio' hænger sammen, var det vigtigt for mig, at første udspil hverken var et af de mest indforståede eller mest negative numre. Hovedpersonen i 'Gin & Cocio' hedder William og er langt hen ad vejen et billede af, hvordan jeg selv og mine venner var, da vi var i starten af 20'erne. På "Jeg Vil Glemme" har William netop fået fri fra sit frygtelige telemarketing-job og har kun lyst til at blive så påvirket som muligt. Den form for hverdagsflugt hører bare med til at være ung i Danmark, så jeg tror, rigtig mange kan genkende stemningen i nummeret".


"Jeg Vil Glemme" er ifølge Pede B en vigtig brik i historien, da nummeret er med til at flytte handlingen videre. Det leder nemlig op til en nøglescene i historien. "Nummeret slutter med, at William har fået så meget indenbords, at han går kold bagved en sofa. Jeg kan afsløre, at han i næste nummer vågner op helt alene i et gennemraseret lokale, og en del af det, der er foregået, mens han sov, kommer til at danne base for resten af historien på albummet", forklarer Pede B.

Pede B – på det seneste i selskab med DJ Noize – er manden bag otte album og har tidligere høstet anmelderroser. Rapperens seneste album "Byggesten" fra 2015 stjerner fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. Koncerten på årets Roskilde Festival gav tilmed Pede B seks ud af seks stjerner for hans livepræstation. Selvom der er et par måneder til næste pladeudgivelse samt den kommende turné, kan Pede B-fans alligevel fyre op for en fest med videoen til singlen "Jeg vil glemme". 

01/04 Pumpehuset - København EKSTRAKONCERT


02/04 Pumpehuset - København (UDSOLGT)

08/04 Gimle - Roskilde

09/04 Kulturfabrikken - Nykøbing Falster


14/04 Tobakken - Esbjerg

15/04 Paletten - Viborg

16/04 Posten - Odense


21/04 Klauzdal - Herlev (NY)

22/04 Musikhuzet - Rønne

23/04 Tapperiet - Køge


Find billetter via GAFFA Live

01/04 Pumpehuset - København EKSTRAKONCERT


02/04 Pumpehuset - København (UDSOLGT)

08/04 Gimle - Roskilde

09/04 Kulturfabrikken - Nykøbing Falster


14/04 Tobakken - Esbjerg

15/04 Paletten - Viborg

16/04 Posten - Odense
21/04 Klauzdal - Herlev (NY)


22/04 Musikhuzet - Rønne

23/04 Tapperiet - Køge

ANNONCE