Nyhed

Phil Anselmo tilbyder at kvitte band efter nazi-hilsen

Den skandaleramte amerikanske metal-sanger har tilbudt at forlade sin post i bandet Down

Amerikanske Phil Anselmo, som har befundet sig i solid modvind, efter hans nazi-salut og tilhørende "white power!"-udråb blev fanget på video og delt på de sociale medier, har nu tilbudt at trække sig som forsanger for heavy metal-bandet Down.

Anselmo blev efter hændelsen beskyldt for racisme og desuden kritiseret og mistænkt for at have forbindelse til white power-grupper.

Selv har musikeren sidenhed først forsøgt at affeje sin opførsel som en misforstået joke og efterfølgende udsendt en video-undskyldning, som GAFFA tidligere har skrevet om. Du kan her blive opdateret på hændelsesforløbet 


Nu har den kritiseret sanger udsendt et statement på sin officielle side, hvor han afslører, at han over for bandmedlemmer i Down har tilbudt at trække sig.

I statementet undskylder heavy metal-sangeren igen og understreger, at han selv er "frastødt over sine egne handlinger".

Hvilken fremtid Down står overfor, og om Anselmos undskyldning bliver godkendt er indtil videre uvist, men bandet har allerede mærket kritikken på den håndfaste måned ved, at arrangørerne af den hollandske festival FortaRock i juni måned har strøget dem fra programmet.


ANNONCE