Nyhed

Playliste: Fik du hørt januar måneds 11 essentielle sange?

Vi er i gang med en ny måned – og samler op på sidste måneds musikalske højdepunkter

Vi er i gang med en ny måned, og derfor har vi som sædvanlig lavet en playliste med 11 nye sange, som vi har skamhørt den forgangne måned. Har du hørt dem alle? Ellers kan du gøre det nedenfor – og på en Spotify-playliste nederst.

Kanye West - Real Friends feat. Ty Dolla $ign og No More Parties In LA feat. Kendrick Lamar

Kanye West er på trapperne med albummet Waves, og med udgivelsen af den nyeste single, der tilsyneladende præsenterer to numre, er forventningerne stadig tårnhøje.


p>

Sia - Reaper feat. Kanye West


Man siger, at modsætninger mødes. Det må siges at være sandt, hvis man skal dømme efter samarbejdet mellem skyggefulde Sia og Kanye West, der bader sig i rampelys, som andre går i brusebad. Nummeret kan findes på hendes seneste udgivelse This Is Acting, der udkom i sidste måned.

Alex Vargas - Shackled Up


Den fremadstormende danske sanger har imponeret lyttere med sin stærke vokal, der også er omdrejningspunktet for singlen, og som kan findes på hans seneste ep Giving Up The Ghost. Nummeret er kendetegnende for sangeren, der veksler mellem sin raspende soulvokal og højtflyvende falset.

Radiohead - Spectre


Selvom Radiohead måtte se sig slået på målstregen af Sam Smith-nummeret Writings On The Wall, der blev udvalgt som Bond-tema, følte de alligevel ikke, at lyttere skulle snydes for deres lunefulde bud. Traditionen tro bevæger nummeret sig mellem storladne strygerarrangementer og Thom Yorkes skrøbelige vokal. En god måde at fordrive ventetiden til orkestrets nye album, der endnu ikke har fået udgivelsesdato.

Benal - Du Har Aldrig Savnet Nogen feat. Bashir Ballow


Det nyeste skud på hiphop-stammen Benal har udgivet debutalbummet Nu, der lægger sig i slipstrømmen på duoens ep-triologi. Med rødder i både elektronisk musik og oldschool hiphop lægger Benal sig i et grænsefelt, hvor varmblodig rap bliver spædet op med knitrende beats.

Flume - Skin LP Preview


Australske Flume udgav sit selvbetitlede album tilbage i 2012 og har siden imponeret med remix-udgaven af Disclosures You & Me. Hans seneste single er en fire minutter lang magtdemonstration af finurlige beats og vokalsamples, der bliver udgivet som forløber for hans nyeste album, der efter sigende skulle ligge lige om hjørnet.

Travis Scott - Wonderful feat. The Weeknd


Den amerikanske musiker og producer Travis Scott har tidligere samarbejdet med både Kanye West og Rihanna. Med Wonderful har han fået selskab af endnu en musikalsk sværvægter, nemlig omsværmede The Weeknd.

Megadeth - Dystopia


Det er tre år siden, at orkestrets forrige album Super Collider udkom. I slutningen af sidste måned udkom Dystopia, hvis dystopiske titelsingle svælger i hurtige guitarriffs og forsanger Dave Mustaines hæse vokal. Orkestret har fået lov at låne Lamb Of Gods trommeslager Chris Adler og den brasilianske guitarist Kiko Loureiro, hvilket præsenterer orkestret i en helt ny sammensætning.

Iggy Azalea - Azillion


Iggy Azalea tager hul på det nye år med Azillion, der er førstesingle for albummet Digital Distortions, som endnu ikke har fået nogen udgivelsesdato. Den australske rapper har forklaret, at albummet kommet til at mønstre en popklang, men foreløbig er førstesinglen et hæderligt forsøg på at finde flest ord, der rimer på Azillion.

Savages - Adore

Savages udgav debutalb


ummet Silence Yourself tilbage i 2013. Tre år senere er de klar med albummet Adore Life, der også er singlens sløvende mantra. Orkestret bevæger sig i glødende mørkt og meditativt lydunivers, der ville være Mazzy Star værdigt. En single, der varsler deres seneste album uden de store armbevægelser, men med dragende stemninger.

Nabiha - Weapon

Albummet Mind the Gap t


oppede den danske albumhitliste i 2014. Også i udlandet har de spærret øjnene op for den danske sangerinde, der med Weapon viser international karakter. I øjeblikket kan du desuden opleve sangerinden som dommer i talentprogrammet Danmark Har Talent.

ANNONCE