Nyhed

Resultat: Stem på den bedste anti-Valentinsdag-sang

Det er ikke alle GAFFAs læsere, der går op i Valentinesdag, og de har stemt på, hvilken sang, der bedst går mod dagens romantiske vibrationer

I går bad vi vores læsere om at stemme på den bedste anti-Valentinesdag-sang ud af 11 essentielle valgmuligheder. Nu har I talt, og vi bringer her resultatet af afstemningen.

Sådan tegner læsernes Top Tre sig: Nancy Sinatra lader forsmået sine støvler trampe hen over den hensynløse elsker, for kærlighed er da også overvurderet. Er man løbet tør for noget at sige, kan man altid låne et udtryk fra Cee-Lo, og er man ikke så meget til at bande, men mere sentimental, kan man svælge i melankoli sammen med The Beatles. De deler sammen andenpladsen, mens tredjepladsen således går til Beyoncé og hendes opråb til singlekvinder.

Nancy Sinatra – "The Boots Are Made For Walking" (1966) - 17.03%

En klassiker med et simpelt, tidløst budskab. Sinatra ved det: "You keep playin' where you shouldn't be playin' / And you keep thinkin' that you'll never get burnt /Ah, I've just found me a brand new box of matches / And what he knows you ain't had time to learn." Av av av.


Cee-Lo Green – "Fuck You" (2010) - 13.19%

Øv, drømmepigen er lige blevet scoret af en fyr med en Ferrari – fuck ham, og fuck hende. Sangen findes også i en pæn version med titlen "Forget You", men vi tager den her direkte fra hjertet.

The Beatles – Yesterday (1965) - 13.19%


Der er vist ikke nogen, som sår tvivl om, at damerne var glade for The Beatles – og The Beatles-fyrene var glade for damer. Men sådan nogle kvinder kan være lidt af en udfordring en gang i mellem, og det udtrykker "Yesterday" ganske fint.

Beyoncé – "Single Ladies" (2008) - 12.64%

Før Beyoncé var en gift kvinde, forstod Miss Sasha Fierce at fejre sin single-status. Du burde gøre det samme på Valentinsdag med "Single Ladies" – gerne med tilhørende dans.


Det øvrige felt ser således ud: 

The Smiths: Heaven Knows I'm Miserable Now 8.79%

Miley Cyrus: Wrecking Ball 7.69%

Eamon: Fuck It (I Don't Want You Back) 7.69%

Bob Dylan: Love Sick 6.59%

Adele: Someone Like You 6.04%

Sara Bareilles: Love Song 5.49%

Pat Benatar: Heartbreaker 1.65%


Gense Nancy Sinatras klassiske optræden med hittet, "These Boots Are Made For Walking": 

ANNONCE