Nyhed

Ringsted Festival offentliggør internationale navne

Den står blandt andet på 80’er-pop og pumpede party-beats på dette års festival

Ringsted Festival, som finder sted den 4.-6. august, har netop offentliggjort de første internationale navne til årets festival.

Poprockeren Kim Wilde, som spillede sin første koncert i Danmark for mere end 30 år siden i Antvorskovhallen ved Slagelse, gæster nu endnu engang Danmark ved dette års Ringsted Festival til august. Wilde har solgt mere end 15 millioner album og 50 millioner singler og er kendt for hits såsom "Chequered Love", "View From a Bridge", "Cambodia" og "Kids in America".

ItaloBrothers som er kendt for hittet "Stamp on the Ground", gæster for tredje år i træk Ringsted Festival. Egentlig havde festivalen planlagt at booke et nyt navn til de sene timer på scenen Reaktoren, men på grund af den store popularitet, ItaloBrothers har haft på scenen de sidste to år, er brødrene Zacharias og Mathias tilbage på Reaktoren på Ringsted Festival i år.


Det sidste internationale navn offentliggjort i denne omgang er 90'er-fænomenet DJ Sash! Der er lagt op til fest, når DJ Sash! indtager scenen på Ringsted Festival med kæmpehits såsom "Equador", "La Primavera" og "Stay".

Ringsted Festivals fulde program bliver offentliggjort lørdag den 2. april i år til en kick-off fest på Plastfabrikken i Ringsted.

Køb billetter til årets Ringsted Festival her.


ANNONCE