Nyhed

Smukfest offentliggør fem af de sidste navne til årets festival

Blandt de fem er den norske duo Madcon

Det kører derudad for årets Smukfest. De startede med at melde udsolgt af partout-armbånd, allerede inden de havde offentliggjort ét eneste navn fra årets musikprogram. Da de offentliggjorde en lang række navne på én gang, gik deres hjemmeside ned. Nu er programmet tæt på komplet, og i dag tilføjer de fem af de sidste navne til programmet.

De fem navne er Madcon, Lågsus med P3, Brown Sabbath, Red Warzawa og Rainy Days.

Norske Madcon har gjort sig yderst bemærket med nummeret "Don't Worry" (feat. Ray Dalton), der udkom sidste år. Hittet har efterhånden rundet 100 millioner afspejlinger på Spotify. Madcon er en forkortelse for Mad Conspiracy og består af de to rappere Tshawe Baqwa (kunstnernavn Kapricon) og Yosef Wolde-Mariam (aka Critical). 

De norske superstjerner har været driftssikre med deres hits, siden de brød igennem i hjemlandet tilbage i 2000 med debuten "It's All A Madcon". De medvirker også på Christophers seneste single, "Limousine".


Bøgeskoven danner også ramme om Red Warszawa samt en fest med Lågsus fra P3, og det helt unikke latin-take-på-heavygiganter fra amerikanske Brown Sabbath og de unge stortalenter i Rainy Days.

Hvis man endnu ikke har købt billet til Smukfest, er de eneste billetter tilbage endagsbilletter til søndag, hvor man kan opleve navne som TV-2 med Special Guests, Christopher, S!vas, Magtens Korridorer, Østkyst Hustlers, Johnny Madsen Band, Hasan Shah, Best of Bowie, The Blues Overdrive, Aarhus Symfoniorkester og mange flere. Billetterne kan købes via shop.smukfest.dk.

Lyt til Madcons "Don't Worry" feat. Ray Dalton her:

ANNONCE