Nyhed

David Bowie planlagde adskillige albumudgivelser

Ifølge en unavngiven kilde havde legenden godt styr på sit omfattende bagkatalog og har planlagt albumudgivelser til efter sin død

David Bowie forberedte adskillige albumudgivelser i årerne efter sin død. Det skriver NME, som citerer en unavngiven kilde til Newsweek.

Ifølge Newsweek skulle de forskellige album være "inddelt i æraer" og vil blive udgivet løbende over de næste år fra 2017. De "vil ikke nødvendigvis blive udgivet i kronologisk rækkefølge."

Der er på nuværende tidspunkt ingen informationer om, hvorvidt udgivelserne vil indeholde ny, uhørt musik af Bowie, men nyhederne kommer kort tid efter, at Bowies mangeårige producer og ven, Tony Visconti, afslørerede, at Bowie havde demo-indspillet mindst fem sange som forberedelse til et nyt album. Newsweeks kilde fortæller: "Bowie var en af de kunstnere, som var meget involveret i og kunne li' at have kontrol over, hvad der blev udgivet fra boksen."

Der vil også blive udgivet et album for "Lazarus", Bowies musical, som åbnede i december og har Cristin Milioti og Michael C. Hall i hovedrollerne.


Bowie er siden sin død strøget ind på verdens hitlister. I USA meldes det, at der er sket en 5000% stigning i salget af hans musik. Herhjemme har Bowie også gjort sit indtog på hitlisterne, hvor han i sidste uge lå helt i toppen og samtidig havde seks album på top 40. 

ANNONCE