Nyhed

Grøn Koncert-aktuelle De Eneste To feat. Love Shop: – Nu skal vi også selv have det lidt sjovt

To af Danmarks allerbedste livenavne forenes foran øjnene på publikum, når De Eneste To tager Love Shop med på scenen.

To af Danmarks allerbedste livenavne forenes foran øjnene på publikum, når De Eneste To tager Love Shop med på scenen. Sammen vil de skabe en oplevelse, der kombinerer det bedste fra begge bands, og som på én og samme gang vil sikre publikum en uforglemmelig oplevelse og give de optrædende på scenen rum til at have det lidt ekstra sjovt på scenen.

Hvad kommer det til at betyde for jeres koncert, at De Eneste To tager Love Shop med?

Simon Kvamm: – Det er jo i sig selv noget helt særligt at have en mash-up-gæst med til en koncert på 50 minutter. Og det kommer til at fylde rigtig meget, at vi har Love Shop med – og vi er i øvrigt enormt stolte over at have dem med. Det kommer til at betyde meget i forhold til hvilke sange, vi spiller, og vi kommer også til at lege lidt med at forene nogle sange. Musikalsk kan vi skabe – for nu at bruge det skambrugte udtryk – noget helt unikt.

Peter Sommer: – Vi vil gerne være den dér transistor eller ens bilradio, der kører i weekenden. Det kører, det er hyggeligt, det er fedt, det er hits. Det er en god eftermiddag. Det tror jeg, at vi kan lave.

Jens Unmack (Love Shop): – Det bliver i hvert fald noget andet, end når vi spiller alene, for vi er jo med som gæster hos De Eneste To. Det er en stor ære for os også at være blevet inviteret med. I dén grad. Vi er med som et krydderi i deres show og kommer ind og spiller sammen med dem, og jeg ser meget frem til at finde ud af, hvad det kan blive til.

Hvordan kom samarbejdet i stand?

Sommer: – Det udsprang af en lyst til at lave noget specielt præcis til Grøn Koncert. Det kan være en ret sjov ting. Det har virket godt for andre, og så tænkte vi, at det også kunne virke godt for os. Man ender jo tit med at spørge dem, som man alligevel ville ende i baren med, hvis man tilfældigvis var til den samme fest. Dem, som man tænker, at man swinger godt med og kan få lavet noget fedt sammen med. Og så er historien ikke vildere, end at man ringer og spørger, og håber på, at de vil med.

Unmack: – Vi har jo ikke spillet på Grøn Koncert før, så for os var der flere ting i det. Dels blev vi spurgt af Simon og Peter, og det var som sagt en stor ære for os. Dels tænkte vi også, at det kunne være sjovt. Og endelig kan vi se, at de har nogle ting i deres musik, som vi også har i vores, og som kunne være sjove at spille op mod hinanden.

Kvamm: – På den måde er Grøn Koncert jo også et sted og en anledning til også at have det sjovt som musiker. Hvis man skulle sætte det sådan lidt hårdt op, så vil jeg sige, at nu skal vi for en gangs skyld også selv lige have det lidt sjovt. Det skulle man helst have generelt, når man spiller koncerter, men her er der en anledning til at lave noget, som er lidt særligt.

Sommer: – Man skal tale ret højt og tydeligt til sådan en Grøn Koncert. Man skal ikke komme slæbende med sit hjerte og forvente, at folk vil nærstudere det. Det er ikke en følsom forsamling, man står overfor. Det kan man ikke bilde nogen ind, og det skal man heller ikke bilde sig selv ind. Man skal gå ud med de største hits, man har, og have det sjovest muligt med de folk på en skøn sommerdag i Danmark. Og det er kraftedeme udmærket, altså.

Unmack: – I modsætning til andre festivaler er tidsrammen jo også enormt kompakt, fordi man på én dag skal så mange ting igennem. Så det er også noget med at gå ud og spille stærkt fra starten af. Det gør alligevel, at det ikke er den dér normale koncertoplevelse vi har, hvor man langsomt bygger den op og så ender det et sted, og så tager man den helt op. Her skal den bare være der fra starten af. Der skal ske nogle ting, der skal være nogle farver og noget energi. Det skal nok blive godt.

ANNONCE