Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Bas Under Buen er denne uge rykket til Odense, og i København er der skarpe sommerrytmer på Nørrebro, når Rust sætter gang i gadefesten

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Kæmpe Dancehall Streetparty


Natklubben Rust på Nørrebro inviterer fredag til en kæmpe dancehall-gadefest på Guldbergsgade, hvor sommerrytmerne med garanti vil flyde igennem folkets kroppe. Musikken leveres af landets absolut ypperste lydsmede, når det kommer til de eksotiske rytmer, blandt andet vil Pharfar og Kaka optræde live i løbet af aftenen, samt der er lagt op til et hav af dj’s, som vil holde festen i gang mellem live-optrædenerne. Herligheden starter allerede klokken 18, og eftersom det foregår udendørs, skal der naturligvis tages hensyn til andre beboere. Men når gadefesten slutter klokken 22, rykkes festlighederne indenfor på Rust, og nåede du ikke Kaka i første omgang på den udendørs scene, kan du se ham optræde på Rust omkring midnat.

Hvad: Dancehall Streetparty

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 15. juli fra kl. 18.00

Hvordan: Dancehall Streetparty & Dancehall Afterparty


 

Bas Under Buen rammer Odense

Sidste weekend druknede Bispebuen på Frederiksberg i bas, og denne weekend er det Odenses tur. Der diskes igen op med skarpe dj’s, og det danske trap-fænomen Fabian Mazur er igen at finde til festen. Derudover stikker Ras Money & Klumben forbi, samt et hav af andre musikalske gæster.


Hvad: Bas Under Buen – Odense

Hvor: Toldbodgade 21, Odense C

Hvornår: 16. juli fra kl. 15.00


Hvordan: Facebook-event

 


The Motown Sound Engineers er klar igen!

HeadQuarters i Aarhus er der altid fest, og denne lørdag er ingen undtagelse. Duoen bag The Motown Sound Engineers overtager endnu en gang lydsystemet og fyrer op for de lækre rytmer, der er med til at kendetegne 70’ernes dansegulve. Så lad afroen gro, stik i dine trompetbukser og dans forbi HQ i Aarhus.

Hvad: The Motown Sound Engineers


Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 16. juli fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE