Nyhed

Samsø Festival: Stranden er 25 meter fra festivalen

Øfestivalen er lige om hjørnet – vi har talt med den bookingansvarlige for at høre, hvad hun særligt kan anbefale

Samsø Festival er lige om hjørnet. Festivalen finder sted i dagene 20.-23. juli. Der er helt udsolgt bortset fra ganske få billetter til onsdag den 20. juli – de kan købes via festivalens hjemmeside.

GAFFA har talt med Kirsten Vadmand, bookingansvarlig på Samsø Festival, som giver sine musikanbefalinger på festivalen og fortæller om det særlige ved at være til festival på en ø.

Hvem glæder I jer til at opleve på Samsø Festival?


– Jeg glæder mig meget til at opleve Dizzy Mizz Lizzy (billedet) spille nogle klassikere på Samsø. Det er flere år siden, de har været her på Samsø, og så er de lige udkommet med et nyt album, så det bliver spændende at høre, hvad de har at byde på live på den store scene. Christopher spiller også hos os og har netop også udgivet et nyt album. Det bliver også fedt at høre. Derudover glæder jeg mig meget til at se Saybia spille hos os igen, efter de har holdt pause som en samlet gruppe fra musikken i flere år. Patrick Dorgan er jo også ny i det her set-up og et af de navne, som har braget ind på den danske musikscene, ligesom The Minds of 99, som også er en af de nye spillere. Det bliver spændende at se dem alle på Samsø.

Hvilke koncerter anbefaler I særligt?

– Vi har en række eftermiddagskoncerter, som jeg igen håber bliver fantastiske i år. Oh Land gæster blandt andet Samsø i år for første gang, så hende glæder vi os meget til at byde velkommen. Barbara Moleko er også på programmet i år. Det var en kæmpe succes sidste år, da hun spillede, så hende kan jeg bestemt også anbefale at høre.


Hvad er det særlige ved Samsø Festival?

– Samsø Festival er en overskuelig pop- og rockfestival, som både henvender sig til de unge og gamle. Den er alsidig, men samtidigt også unik ved at have den særdeles hyggelige og intime fordel ved at være en festival på en lille ø, man skal sejle over for at besøge. Det gør, at der er en helt særlig ø- og feriestemning her. Stranden er 25 meter fra festivalen, så vi er lige ved siden af vandet på den ene side og skoven på den anden, hvis man har brug for at trække sig fra musikken.

ANNONCE