Nyhed

Spice Girls-reunion i fare

Rygterne ville, at pigegruppen skulle gendannes og turnere næste år, men nu forlyder det, at der ikke er enighed om planerne

I marts lød rygterne, at Spice Girls ville gendannes og tage på turné i anledning af deres 20 års jubilæum. Planerne er dog nu kommet i fare, da to medlemmer ikke er klar til at tage tilbage på vejen. Det skriver NME.

Rygterne om endnu en reunion har floreret det seneste års tid og fået nyt liv, når både Mel B og Geri Halliwell offentligt har udtrykt ønsker om at gendanne den legendariske pigegruppe i anledning af 20 året for deres debut-hitsingle "Wannabe".

Det blev senere afsløret, at gendannelsen var blevet skubbet frem til 2017. Det bekræftede Melanie Brown under et interview i det amerikanske chat show Live With Kelly.

Det engelske dagblad The Mirror skriver nu, at Spice Girls måske er nødt til at aflyse deres gendannelse helt og holdent. Ifølge dagsbladet ønsker Mel B, Geri Horner og Emma Bunton ikke at gennemføre gendannelsen, hvis de er de eneste tre medlemmer.

Det forlyder nemlig, at Victoria Beckham ikke er interesseret i at skulle turnere igen, og mens Melanie C har udtrykt sig støttende om gendannelsen, har hun fortalt de øvrige piger, at hun ikke vil deltage, med mindre de alle fem er ombord.

Ydermere forlyder det, at pigegruppen har afholdt auditions i et forsøg på at erstatte Melanie Chisholm (Mel C) og Victoria Beckham. Det kan derfor ikke afvises, at man alligevel vil forsøge med en turné. Men om den bliver vel modtaget af fans, når der er nye ansigter med, kan man kun spekulere i.

Spice Girls udgav "Wannabe" den 8. juli 2016, og den blev den første af mange hitsingler fra de kække piger. Den kan således fejre 20 års jubilæum nu på fredag.

I 2008 drog Spice Girls på en succesfuld reunion-turné. GAFFA var med, da de spillede i O2 Arena. Her kvitterede anmelder Nynne Hein Møller med fem stjerner og skrev: "Showet gør derfor præcis hvad det skal: hylder fortiden og giver publikum et brag af en nostalgi-fest. Nye numre, vinkler og mål med hele Spice verdenen havde faldet til jorden, så erkendelsen af at deres storhedstid ligger – og altid vil ligge – i fortiden er alfa og omega for hele showets eksistensberettigelse."

ANNONCE