Nyhed

Steven Tyler: Joe Perry ved ikke, hvornår han skal stoppe

Aerosmith-frontmanden er bekymret for sin guitarist og mener, at han bliver presset for hårdt

Aerosmiths famøse frontmand Steven Tyler siger, at han er "rigtig bekymret" for sin bandkammerat Joe Perry, som kollapsede under en koncert med Hollywood Vampires i weekenden. Det skriver Classic Rock Magazine.

Guitaristen blev kørt på hospitalet i New York, efter at han snublede af scenen og senere faldt om bagved. Selvom det rapporteres, at den legendariske guitarbetvinger har "det bedre end frygtet", er der endnu ikke blevet offentliggjort nogle oplysninger om, hvad der forårsagede hans kollaps. Indtil videre bliver der dog spekuleret i et hjerteanfald.

Tyler frygter, at den 65-årige Perry presser sig selv for hårdt – og ikke ved, hvornår han skal stoppe. Sangeren siger til Billboard: "Jeg kender min bror. Han er den eneste jeg kender, som er lige så passioneret med sin kunst, som jeg er.

Han beder mig altid om at spille tre, fire koncerter i træk. Det kan jeg ikke – jeg mister stemmen. Jeg ved, hvordan jeg skal passe på min karriere, mit helbred. Det tror jeg ikke, han ved, hvordan man gør."

Tyler mener, at "nogen overbooker" Hollywod Vampires og forklarer: "Jeg tror, at de er lidt udbrændte. Jeg tænker, at de må se lidt på det. Ikke så unge mere, du ved?"


Det er meningen, at Perry skal være kampklar igen til september, hvor han skal på vejen med Aerosmith. Det bekymrer dog ikke Tyler nær så meget, som guitaristens helbred.

"Jeg vil skide på bandet – jeg vil have Joe til at leve. Jeg er rigtig bekymret for, at jeg ikke får nogen nyheder. Jeg ved, at ingen snakker med mig. Jeg kan kun fortælle, at Joe er min bror, og jeg elsker ham så meget."

Hollywood Vampires aflyste en planlagt tv-optræden aftenen efter Perrys kollaps, men de har fortsat deres turné. Under deres første koncert uden ham i Ohio i tirsdags fik Alice Cooper publikum til at synge "God bedring, Joe."

Bølgerne er ellers gået højt i Aerosmith, hvor interne slagsmål om Tylers solokarriere og rygter om hans udskiftning er sevet ud i offentligheden. Senest har Tyler bekendtgjort, at Aerosmith nok tager på deres afskedsturné næste år – selvom det vist ikke er blevet drøftet med de øvrige bandmedlemmer.

ANNONCE