Nyhed

Video: Rob Halford synger 'Painkiller' og 'Breakin' The Law' med Babymetal

Den japanske popmetal-trio fik i denne uge et kvalitetsstempel fra den gamle garde

Det japanske popmetal-fænomen Babymetal har splittet legioner af heavy metal-elskere. De har fået mange haters, men også en del fans. Denne uge fik de så et stort kvalitetsstempel fra metalmiljøet. De fik nemlig besøg på scenen, da spillede på Journeys Alternative Press Music Awards i Columbus, Ohio.

Selveste Rob Halford (billedet) fra Judas Priest kom nemlig på scenen – dog ikke på motorcykel! – for at fremføre klassikerne "Painkiller" og "Breakin' The Law" med de unge piger. Se videoklip her forneden.

"Det var virkelig intenst. Babymetal giver den los 1000 procent akkurat som Judas Priest. De leder vejen for en ny bølge af heavy metal," udtalte Halford til Rolling Stone efter sin optræden.

GAFFAs anmelder Keld Rud anmeldte sidste år Babymetals debutalbum. Han kvitterede med tre stjerner og spurgte: "Kreationer som Gimme Chocolate!! og Doki Doki Morning er så aparte, at den første umiddelbare reaktion kan være vantro. Kan det virkelig passe, at nogle har brugt tid og kræfter på at sammensætte så modsatrettede musikalske strømninger? Man undrer sig over, at de hårdt slående metalriff ikke afstøder popindslagene, som en værtskrop afstøder et fremmed organ, der ikke passer. Man slår en latter op, men ret hurtigt efter spørger man sig selv: Hvad skal jeg bruge Babymetal til?"

Se videoklippet af Halford og Babymetal her:

ANNONCE