Nyhed

Chris Martin sammenligner Rihanna med en tube tandpasta

Coldplay-sangeren kalder også Rihanna for 'sin generations Frank Sinatra'

Chris Martin er fuld af beundring for Rihannas stemme. Det kommer dog til udtryk i nogle lidt særegne sammenligninger i et nyligt interview med engelske The Guardian. Ifølge sangeren er popprinsessens stemme som "en smukt presset tube tandpasta." Det skriver NME.

Martin, som sang med Rihanna på Coldplays 2011-hit "Princess Of China", beskriver også hendes stemme som "bare vidunderlig for ørerne" og "solid som en træstamme."

"Hun er vores generations Frank Sinatra," fortæller Martin The Guardian. "Hun kan forvandle hvad som helst til guld med den stemme. Det hænger sådan her sammen: hvis du taler med en god sanglærer om store operasangere, vil de tale om tonens konsistens. Eller der er en bog af Alfred Tomatis om, hvorfor nogle folk kan lide bestemte folks stemmer, mens andre hader dem, som Bob Dylan eller mig eller hvem nu, nogle folk siger, 'Oh, jeg hader den stemme', så der er noget med folks reaktion på frekvenser - hvad der huer dem."


"Rihanna har en tyk tone, så det er meget svært at genere nogen," fortsætter han. "Det er som en smukt presset tube tandpasta. Når du tænker på Rihannas stemme, tænker du på den her fulde, rige ting, solid som en træstamme, og Drake har lidt det samme. Men Rihannas stemme er bare vidunderlig for dine ører. Sinatra havde den samme ting; alt han sang lød godt i de fleste folks ører."

Coldplay var sidste år albumaktuelle med "A Head Full of Dreams". GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet: "Efter den fine og noget tyste skilsmisseplade Ghost Stories befinder Chris Martin og co. sig nu i noget festligere lune. Altså så festligt, det nu kan blive, når ens band er Coldplay, vel at mærke."

Hør Chris Martin og Rihanna på "Princess of China" her:

ANNONCE