Nyhed

Musikalske stjerner udviser medfølelse med ofre og pårørende til skyderierne i Orlando

Omar Mateen skød og dræbte 50 gæster på en natklub for homoseksuelle i Florida

Musikverdenen har udvist deres sympati med ofrene og de efterladte efter nattens skyderier på en natklub for homoseksuelle i Orlando, Florida. Gennem tweets sender stjernerne deres budskab om fred og kærlighed.

Omar Mateen dræbte 50 personer og sårede yderligere 53, da han natten mellem søndag og mandag lokal tid åbnede ild på natklubben for homoseksuelle, Pulse, i Orlando, Florida. Mateen blev skudt og dræbt af politiet.

På Elton Johns Twitter-profil udviser stjernen sin sympati med de efterladte: ”Vores hjerter går ud til familierne og de elskede til dem, der mistede livet i Orlando.”


Florence Welch fra Florence + the Machine skrev, at hun sendte ”kærlighed og lys” til de berørte.

Justin Timberlake udviste også sin frustration i et tweet: ”Hvad sker der? Mit hjerte knuses lige nu for ofrene og familierne af denne hjerteløse handling. Jeg kan simpelthen ikke fatte det.”

Pharell Williams tweetede: ”Jeg kommer aldrig til at forstå had. Ingen ord kan beskrive, hvor trist mit hjerte er over tragedien i Orlando.”


Ellie Goulding skrev på sin Twitter.profil: ”Mit hjerte går ud til dem der er berørt af de forfærdelige skyderier i Orlando… Jeg er knust. Lad os nu elske og intet andet.”

James Corden, der var vært på Tony Awards i New York i går aftes den 12. juni, startede sin åbningstale med at udtrykke sin og hele salens sympati med ofrene og de efterladte for grusomhederne: ”På vegne af hele teatersamfundet, og alle der er i dette rum: vores hjerter går ud til de berørte af grusomhederne,” sagde Corden til publikum i New York Citys Beacon Theatre. ”Alt vi kan sige er, at I er ikke alene med det her. Jeres tragedie er vores tragedie. Teatret er et sted, hvor alle racer, trosretning, seksualitet og køn er lige, omfavnet og elsket.”

Corden fortsatte: ”Had vinder aldrig. Sammen skal vi sikre os det. Aftenens show skal stå som et symbol og et eksempel på det.”


ANNONCE