Nyhed

Nye bevismaterialer, der knytter Troy Ave til drabet under T.I.-koncert er fundet

50 Cent og Meek Mill giver dog deres støtte til den anklagede rapper

Der er fundet en pistol, der matcher med kuglen, som skød og dræbte rapperen Troy Aves bodyguard, McPhatter ved skudepisoden på Iriving Plaza i New York onsdag den 25. maj. Pistolen er fundet i bilen, der kørte den sårede rapper Troy Ave til skadestuen.

Bilen blev efter skyderierne tilbageholdt, og efter at have fået en ransagelseskendelse gjorde NYPD (New York City Police Department) fundet af tre pistoler, hvoraf den ene matcher med kuglen, der skød og dræbte McPhatter. Pistolerne var gemt i et hemmeligt rum i bilen.

Det skal nu fastslås, hvem der håndterede pistolerne via en DNA-test. 

Det seneste, der er sket i sagen er, at Troy Ave – hvis rigtige navn er Roland Collins – har nægtet sig skyldig i drabet på sin bodyguard. 

To rappere har vist deres sympati med Ave på deres Instagram-profiler, hvor de begge har postet et billede af Ave, der ankommer til retten i en kørestol med benet i gips. ”Det er mere som selvforsvar,” skriver 50 Cent. ”Hold hovedet højt. Se, hvordan historien forandrer sig,” skriver Meek Mill.

Ved skyderierne blev fire såret, inklusive Troy Ave selv, og én dræbt, Troy Aves bodyguard.

Selvom Ave ikke tidligere er dømt, blev han nægtet kaution på 50.000 dollar og skal derfor sidde i varetægt, til dommen er faldet.

ANNONCE