Nyhed

Video: Rockers By Choice-veteranen Chief 1 udgiver hyldestsang til midsommeren

Rapperen og produceren giver den som popsanger på "Sommernætter"

Varmen er mildt sagt over os, og Rockers By Choice-veteranen Chief 1 er aktuel med sin anden solosingle, "Sommernætter", der rammer lige ind i de lyse nætters tid. Dér, hvor håbet og troen på, at alt altid bliver godt, før eller senere. Dét er sangens budskab – se den tilhørende video nedenfor.   

Sangen er Chief 1's første singleudspil siden solodebuten "Man skal dø lidt", der udkom i slutningen af den mørke vinter, og som var Chief 1's første singleudspil som soloartist for første gang efter 28 år i musikverdenen – først som rapper i de danske hiphop-pionerer Rockers By Choice, siden som producer og pladeselskabsejer. Samtidig indrammede "Man skal Dø Lidt" Chiefs egen personlige oplevelse af at være i mørket af en depression – men nu er den mørke tid forbi.

Sommernætter handler om lykke, med en karakteristisk klaverintro, strygere og et iørefaldende omkvæd, og en Chief 1, der synger, ikke rapper. Samtidig sender Chief1 mellem linjerne en bemærkning til tidens politiske strømninger, med linjer som ”det vil falde som et korthus, alt det pis de har bygget op”. Lyt selv med nedenfor.


Medvirkende på sangen er: 

Vokal, keys og supplerende percussion: Chief 1

Guitar og kor: Heini Gilstón Corfitz


Guitar og kor: Bo Møller Petersen

Bas og kor: Niels Kvist

Klaver, Rhodes og kor: Signe Juhl Jensen


Vibrafon og percussion: Sisse Tomczyk

Trommer og kor: Casper Mikkelsen

Stryger: Bjarke Falgren


Mixet & Masteret af Mads Nilsson i White Room. Produceret af Chief 1

 

ANNONCE