Nyhed

Årets ni Distortion Ø-scener, sceneværter og nye artister

Med tre uger til start af dette års københavnske elektroniske gadefestival er arrangørerne nu klar med et overblik over begivenhederne til Distortion Ø.

Igen i år vil den elektroniske fest Distortion Ø finde sted. Der vil på de ni scener være forskellige værter og kuratorer. Champion Ting, Apeiron Crew, Vice, Keller Label, Soundvenue, RubA’Dub, Droz Daily Steezin, Mainstream, Bitchslap Magazine, Sort Distortion, Phono, Tekno Tunnel, 3K5A & 3RO7 er alle dine værter og kuratorer, som står klar til at sætte gang i festen.

 

De 9 scener:


 

Red Bull Music Academy Stage

Red Bull Music Academy Stage skaber det største indendørs teltrum til Distortion Ø med en grydestemning af tætpakket dansegulv. Her spiller den melodiske, konventionsbrydende Lido, den eksperimenterende producer Toxe og Drippin med sin metalliske ny-grime med farende drumbeats. Eloq vil også være at finde med et back to back-sæt med DJ Er Du Dum Eller Hvad, og Kasper Marott spiller techno med varme deep-house stemninger.


Andre kunstnere er bl.a. nogle af Distortion Ø's stærkeste kort: Kelela, Yung Lean, Empress of, Oneman b2b My Nu Leng, Kasper Bjørke og Ata Kak.

 

 


Royal Stage


Hovedscenen, som fokuserer på house og techno og præsenterer store internationale dj's og klubnavne. Heriblandt internationale sværvægtere som Dixon, Tiga, Mano Le Tough, Helena Hauff og MK.

Scenen udgør et helt område bygget af containere, som publikum bevæger sig rundt i.


Her er Faustix b2b Fat Pony og Martinez tilføjet til programmet.

 

Fire Truck Stage


På en gammel brandbil holder klubben og det uafhængige pladeselskab Keller Label en melodisk og eksperimentel techno-fest med brug af dybere frekvenser, når de tager stemning med fra Berlin til Distortion Ø. Med visuelle installationer fra Lukas Laser og en selvbygget scene af indsamlet træ skaber de et intimt rum omgivet af skov.

Her spiller bl.a. Monolink med melodiske riffs og boblende elektroniske toner, samt techhouse-dj/producer David Dorad.

 


Langelinje Pavillon

Lysstråler peger mod hinanden fra begge sider af vandet, og flydende lys-installationer tager imod publikum, når de lægger til kajs med Distortions shuttle-båd mellem Langelinie og Refshaleøen i ét samlet festivalområde.

På Langelinie Pavillonen holder Bitchslap Magazine "The almost world-famous dance off competition" og soul-funk night, og lørdag kuraterer Mainstream Pavillonen med queer-house og dark room.


Fra Pavillonens dansegulv kan man kigge direkte over på Refshaleøens scener og laserlys og være en del af en samlet fest.

 

The Boat Stage


Scenen, der sejler i tung røg, mens dj’s spiller ud af kahytten. Her holder RubA'Dub Sundays fest-audiens på en fiskekutter fra Christianias flydende by, som er blevet båret på land. Om fredagen 3. juni holder de dancehall-fest sammen med torsdagsklubben Champion Ting. Her kommer bl.a. sangerinden Okat forbi, hvis sprøde stemme akkompagneres af lækker, elektronisk soul. Det er også her, Emil Stabil og den engelske dancehall legende David Rodigan fyrer deres sæt af.

Om lørdagen 4. juni kuraterer RubA'Dub Sundays scenen sammen med den berygtede hiphop blog Droz Daily Steezin og inviterer Benal, Kaka, Icekiid, Gilli, Lady Smita feat. Firehouse Sound og Fabian Mazur op på landgangsbroen. UK-grime-rapperen Bonkaz og Fekkyhvis stil kan betegnes som britisk gangsta rap, er også tilføjet til scenen.

 


Bedford Truck Stage

Soundvenue præsenterer en række nye danske artister på Bedford Truck Stage, som ligger helt i linie med magasinets DNA. Her er Vasco tilføjet side om side med fremadstormende nye artister som Smerz, Brynjólfur, Soleima og First Hate.

 


Sort Distortion

Sort Distortion tager Cameroun, Tanzania og Ghana med til Refshaleøen, og her vil StunnGunn, som er kendt fra Booty Cologne, EaggerStunn og som trommeslager for Bikstok, assistere Master Fatman og Anders Tresselt med at få cementeret, at sort er det nye sort.

 


Army Tent Stage

Army Tent-scenen skaber en intens tunneloplevelse. Fredag er Phono afsender på scenen, som er kendt for sin kærlighed til den elektroniske, kunstneriske undergrund med deres årlige festival i Odense, og lørdag er det Apeiron Crew og Vice, som får kondensvandet til at dryppe fra de mange dansende.

 


Tekno Tunnel

Tekno Tunnel 3K5A & 3RO7 er Distortion Ø's scene for hardcore og tunge tunge bass-genrer, som imiterer en finsk svedhytte og skaber højtryk for de hårde tekno-entusiaster. 

 


Distortion Camp

Der er igen i år mulighed for at overnatte til festivalen. For 150 kr. kan du hele ugen gå til køjs i enten dit eget medbragte telt eller autocamper eller også kan der tilkøbes et genbrugsvenligt telt konstrueret i pap.

 


Distortion Ø afholdes fra den 3.-4. juni, billetter kan købes på billetlugen.dk

ANNONCE