Nyhed

Musikvideo: Klub 27 laver selv deres egen musikvideo

Klub 27 er DIY på alle områder omkring deres musik – også videoer. Til efteråret er de desuden klar med en række nye koncertdatoer.

Karrierekanon-vinderne Klub 27 er klar med musikvideo til deres første officielle single, "Klub 27". Se den her forneden.

Med den nye musikvideo til den P6 Beat-aktuelle single giver Klub 27 en forsmag på, hvad der kan forventes til de kommende liveshows af deres ungdomsenergiske psykedeliske rock- og rap-cocktail, ved hjælp af gamle sort-hvid danseklip mixet med duoens to medlemmer på slap line.
 
Om videoen siger forsanger Haruna James Wasajja: Vi er ret DIY på alle områder omkring vores musik, og derfor var det også oplagt at lave vores musikvideo selv. Kort sagt har vi bare gerne villet lave en video, man fik lyst til at danse til, når man så den”.

På singlen medvirker Raske Penge på gæstevokal. Han har længe været fan, og Wasajja fortalte, da singlen udkom i april om samarbejdet: "Raske Penge skrev til os, da vi lige var begyndt, og erklærede sig som fan af vores musik, og vi har ikke været i tvivl om, at vi på et tidspunkt skulle lave noget musik sammen, da vi også er kæmpe fans af ham. Vi ventede bare på det helt rigtige nummer dukkede op, og det gjorde det så – heldigvis."

Sidste år spillede Klub 27 til Spot Festival. Her var GAFFAs Rasmus Espersen på pletten, og han kvitterede efterfølgende med fire stjerner. Han skrev: "Jeg ønsker dem bestemt ikke døde, men skulle de kradse af i den famøse alder af 27 år, så har de potentialet til at komme i den legendariske klub, som de har taget navn efter. Klub 27 leverer en cocktail af 60'er/70'er-psykedelisk rock, blandet med en skabet syngende rapper, der har sans for både den skarpe og sjove leg med ord – og smagen leder tankerne hen imod Steppeulvene."

Klub 27 kan blandt andet opleves på dette års Roskilde Festival og Smukfest, men der er også kommet en række ny koncertdatoer i kalenderen til efteråret. Se alle koncertdatoer under musikvideoen her forneden:

Livedatoer: 
 
26.05.2016 - Pumpehusets Byhave, København
28.06.2016 - Roskilde Festival, Roskilde
06.08.2016 - Smukfest, Skanderborg
16.09.2016 - Gjethuset, Frederikværk
17.09.2016 - Gazzværket, Aabenraa
22.09.2016 - Huset, København
23.09.2016 - Studenterhuset, Odense
24.09.2016 - Radar, Aarhus

ANNONCE