Nyhed

Rocksupergruppe afslører ny musikvideo

Gone Is Gone, der består af medlemmer fra Mastodon, At the Drive-In og Queens of the Stone Age, er aktuelle med anden single fra deres selvbetitlede ep, der udkommer den 8. juli

Gone Is Gone – den eksperimenterende rocksupergruppe bestående af medlemmer fra Mastodon, At the Drive-In og Queens of the Stone Age – har løftet sløret for en ny single med tilhørende musikvideo. Det skriver Rolling Stone. Se "Starlight" her forneden.

"Emptiness is here," synger Troy Sanders over synth pads og Tony Hajjars nuancerede trommespil. "No contro, losing all sight of hope/ One thing that I see/ My image is staring back at me."

"Starlight" er en mere tætvævet og rolig affære end gruppens første single, den bombastiske "Violescent", som udkom i sidste måned. Den giver også indtryk af, at medlemmernes tidligere arbejde med filmsoundtracks har båret frugt, når det kommer til at lave rockkompositioner, og at gruppen således rummer en større kreativ spændvidde end blot hårdtslående stoner-rock.

Gone Is Gone består af trommeslager Tony Hajjar (At the Drive-In), sanger/bassist Troy Sanders (Mastodon), guitarist Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age) og guitarist/keyboardspiller Mike Zarin.

Tony Hajjar står bag projektet. Han har tidligere arbejdet sammen med Mike Zarin på adskillige filmsoundtracks og videospil, men i 2012 besluttede de, at en af deres kompositioner krævede et fuldt band. De hev fat i vennen, Troy Van Leeuwen, men manglede stadig en sanger. 

"Når vi overvejede sangere, kom vi på nogle stykker, men Troy Sanders' stemme og nærvær blev ved med at krybe sig ind i vores samtaler," fortæller Hajjar til Rolling Stone. "Både Troy og jeg havde altid talt om at lave noget sammen, så det var en nem forbindelse. Sanders fløj ind og sang på nogle demoer af færdig musik, og så gik det derfra."

Kvartetten udgiver deres selvbetitlede ep den 8. juli og forventer at kunne sameksistere med medlemmernes andre projekter. "Gone Is Gone er et projekt, som kan eksistere, selv når vi arbejder på vores andre ting," fortæller Hajjar.

Se "Starlight" her:

ANNONCE