Nyhed

Dizzy Mizz Lizzy fuldender programmet til Esbjerg Rock Festival

Det snart album-aktuelle rockband bliver sidste navn på plakaten i Esbjerg

Esbjerg Rock Festival, der finder sted 3.-4. juni, har nu fuldendt sit program. Det sker med offentliggørelsen af Dizzy Mizzy Lizzy som sidste navn. 

De album-aktuelle Dizzy Mizz Lizzys første festivalkoncert i år - og indtil videre den eneste i Syd- og Sønderjylland - bliver på Esbjerg Rock Festival. Rockbandet fra 1988 vendte tilbage på musikscenen i år 2015 efter en opløsning i år 1998. I år 2015 udgav Dizzy Mizz Lizzy de to nye numre "I Would If I Could But I Can't" og "Made to Believe" som den første musik, bandet havde udgivet i nitten år. I støbeskeen har rockdrengene et nyt album, "Forward in Reverse", der udkommer i den 29. april. 

26. årgang af Esbjerg Rock Festival byder på musik på tre scener i Vognsbølparken. EnergiScenen byder på de store rock- og popnavne, og et stort setup, mens 90's Joyride scenen sætter fokus på nogle af de ypperste pop- og dancenavne fra 90'erne. Eldoradoteltet har fået et kraftigt løft i 2016. 80'er-poppen – som leveres af kendte dj's med TV2's Thomas Kristensen i front – får følgeskab af livemusik med News med Nadia Stein og Rocazino.

I december bekendtgjorde Esbjerg Rock Festival, at den amerikanske pop-diva Anastacia kommer på sommerens festival. Anastacia storhittede i starten af årtusindet med "I'm Outta Love", "Not That Kind" og "Paid My Dues", der slog hende fast som en af 00'ernes helt store kvindelige artister med sin karakteristiske rå og kraftfulde rockstemme.

På festivalen kan man også opleve navne som Andy Bell fra Erasure, Culture Beat, Drömhus, KrebsFalch, Love Shop, Johnny Madsen, Richard Marx, Mike + the Mechanics, Sash! og Vengaboys.

Billetter kan købes på festivalens hjemmeside.

ANNONCE