Nyhed

GAFFA marts er på gaden – læs det her

Mød Mads Langer, Annika Aakjær, Hymns From Nineveh, læs om vinylpladernes comeback – og meget mere

Så er GAFFAs tredje nummer på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et interview med snart pladeaktuelle Mads Langer, der 18. marts udgiver sit femte album, "Reckless Twin". Indspillet i tæt samarbejde med Sune Wagner fra The Raveonettes – en mand, der har fået Langer til at finde sig selv.

Annika Aakjær er klar med sit første album i seks år – hvor hun går planken ud som popsanger. Vi har talt med hende.


Hymns From Nineveh har netop udsendt albummet "Sunday Music". En reaktion på, at sanger og sangskriver Jonas H. Petersen ikke ville skrive sange til streamingtjenesternes playlister – og dermed brød med sit pladeselskab.

Vinylen er tilbage, og lp-pladerne sælger bedre nu end nogensinde tidligere i dette årtusinde. Vi ser nærmere på fænomenet.

Desuden kan du læse interviews med Alesso, Wangel, Bisse, WhoMadeWho, læse Panamahs svar på læsernes skarpe spørgsmål, høre om den Flaskepost fra P-aktuelle skuespiller Nikolaj Lie Kaas' musiksmag – og meget mere.


Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med martsudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnerne fra GAFFA marts nedenfor:


ANNONCE