Nyhed

Hør Pernille Rosendahl præsentere sit soloalbum i næste uge

Sangerinden spiller udspillet på et af verdens bedste lydsystemer – og du kan komme med input

Den danske sangerinde og sangskriver Pernille Rosendahl gæster Hi-Fi Scenen onsdag den 23. marts på Salon K i København. Med sig på scenen har hun produceren Søren Vestergaard og Frank Ocean-mixeren Jeff Ellis. Arrangementet sker i samarbejde med Hi-Fi Klubben.

Pernille Rosendahl vil helt eksklusivt præsentere sit første soloalbum til en lyttesession på Salon K i København. Her vil Pernille Rosendahls endnu unavngivne album blive afspillet foran et publikum på et af verdens bedste lydsystemer, et Steinway Lyngdorf S-Series hi-fi-system med LS
Boundary Woofers. Som noget særligt vil publikum ikke blot kunne lytte, men også komme med musikalske input og spørgsmål til albummet, før det er helt færdiggjort.

Pernille Rosendahl har markeret sig som en af de mest markante figurer på den danske musikscene blandt andet i bandkonstellationer som Swan Lee (der udgav to album i 2001 og 2004) og The Storm (som udsendte tre album i henholdsvis 2008, 2009 og 2011), men har nu valgt at gå egne veje med sin solo-plade. Et album, der markerer starten på et nyt kapitel i hendes musikalske karriere.

"Det er lidt angstprovokerende at skulle udgive pladen nu, fordi jeg stadig er så meget i skaber-delen af pladen. Det er vigtigt for mig at lægge ud med et arrangement, hvor man mødes øje til øje i nysgerrighed. Publikum skal vide, at på det tidspunkt de hører pladen, er pladen stadig åben, så man kan sagtens komme med input. Jeg vælger at tage folk ind i en snak, hvor jeg faktisk stadig kan skrue på knapperne", siger Pernille Rosendahl.

"Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere Pernille Rosendahl og hendes første soloalbum helt eksklusivt til Hi-Fi Scenen i København. Det her arrangement er helt særligt i mere end én forstand. Derfor ser vi meget frem til at skabe de rammer, det her album fortjener, på et lydsystem i absolut verdensklasse", fortæller Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager i Hi-Fi Klubben.

Med sig på scenen har Pernille Rosendahl som nævnt sin producer Søren Vestergaard og den amerikanske lydtekniker og mixer, Jeff Ellis, der ud over at have arbejdet med navne som Earl Sweatshirt og Odd Future også er fast mixer for Frank Ocean. Ellis vandt i 2013 en Grammy i kategorien 'årets bedste urban-udgivelse' for sit arbejde på Oceans album 'Channel Orange' og blev nomineret til yderligere to, årets sang og årets album. Ellis arbejder i øjeblikket på Frank Oceans nye kommende album.

Hi-Fi Scenen med Pernille Rosendahl
Onsdag den 23. marts kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.30
Salon K
Rådhusstræde 13, 1466 København K
Tilmeldingslink til eventet: www.hifiklubben.dk/Rosendahl
Bemærk venligst, at der er begrænsede pladser. De, der får tildelt en plads, får direkte besked.

 

ANNONCE