Nyhed

Hvem skal dø, rapmusikken eller Gene Simmons?

Gene Simmons' udtalelse til Rolling Stone startede en verbal Twitterkrig mellem KISS-sangeren og rapperen Talib Kweli.

Rapperen Talib Kweli (billedet) har indledt en Twitterkrig imod KISS-sanger og -bassist Gene Simmons.

Brooklynrapperen Talib Kweli går i forsvarsposition imod Gene Simmons' fredagstweet. "Vil det være unfair at sige, at jeg ser frem til Gene Simmons' død eller?" spørger rapperen sine følgere.

Rappens død

I torsdags medvirkede Gene Simmons i et interview med magasinet Rolling Stone. Her afslørede den israelsk-amerikanske sanger og bassist sit hadske forhold til rapmusikken, idet han helst ser genren som en uddød race på musikfronten:

"Jeg glæder mig til rappens død. Jeg ser frem til, at musik kommer tilbage til tekster og melodier i stedet for snak," siger Gene Simmons i interviewet og konkluderer: " En sang er per definition tekst og melodi eller kun melodi."

Gene Simmons har selv fødderne solidt plantet i rockgenren, hvor han som nævnt er bassist og vokalist i hardrockbandet KISS.

Gene Simmons skal dø eller?

Denne udtalelse fik rapper Talib Kweli til at se rødt og reagere med følgende tweet:  

"Vil det være unfair at sige, at jeg ser frem til Gene Simmons' død eller?" efterfulgt af konklusionen: "Chuck Berry skider på KISS" Sammen med tweetet vedlægger han videoklippet fra Rolling Stone-interviewet med Gene Simmons.

Gene Simmons i forsvar

I et opfølgende tweet forklarer Kiss-medlemmet, at alt her i livet er cyklisk – herunder musik. Her pointerer Gene Simmons, at folk har en tendens til at blive hurtigt fornærmet.

Men rapperen er rødglødede og svarer tilbage:

"At sige at alting er cyklisk er forskellig fra at se frem til, at ting dør. Det kan du gøre bedre, Gene," skriver rapperen, mens han linker til et instagrambillede med teksten fra KRS-One's single "Hip Hop Lives."

En besked, Gene Simmons endnu ikke har svaret tilbage på.

ANNONCE