Nyhed

Adele fortæller om ulyst til at turnere og fødselsdepression

I et interview med Vanity Fair har Adele åbenhjertigt talt om sin fødselsdepression, samt risikoen for at måtte aflyse en turné, såfremt familien kræver det.

Den britiske sangerinde og sangskriver Adele har åbenhjertigt udtalt, i et interview til Vanity Fair, hvordan livet med en fødselsdepression var, samt at hun vil have det hel fint med, aldrig at skulle på turné igen. Det intime interview er foretaget, eftersom Adele pryder forsiden af magasinets decemberudgave.

Fødselsdepression 

Adele blev mor til sit første og hidtil eneste barn, sønnen Angelo, for fire år siden – cirka 18 måneder efter udgivelsen af albummet "21". I interviewet med Vanity Fair udtaler sangerinden, at hun nok ikke får flere børn. "Jeg er for bange. Jeg havde en ret slem fødselsdepression efter jeg fik min søn, og det har gjort mig bange.". Hun bliver hertil spurgt, om hun i løbet af depressionen tog antidepressiver som et middel mod depressionen; "Nej, nej, nej, nej. Men altså, jeg snakkede heller ikke med nogen om det." Hun fortsætter: "Min kæreste foreslog mig, at jeg skulle tale med andre kvinder, der var gravide, og dér sagde jeg: "Fuck det, jeg skal ikke hænge ud med en fucking gruppe mødre". Og uden at have indset det havde jeg pludselig svinet gravide og kvinder med børn til, bare fordi de er lidt mere tålmodige.".  

Senere i interviewet beskriver Adele, hvilke tanker der særligt huserede i hovedet på hende, da hun blev ramt af depressionen. Og det er særligt forventningspresset fra hende selv, der medførte depressionen. Ligeledes åbner hun om, hvordan hun efterfølgende kom på ret køl igen. Her understreger hun, hvordan det var vigtigt for hende at hive tid ud af kaldeneren og udelukkende fokusere på sig selv og det, man har mest lyst til – uden børn.

 

Klar til at droppe turné

I samme interview taler Adele ligeledes om det krævende liv på landevejen, som hendes karrierevalg og succes har medført, og her lægger sangerinden ikke skjul på, at familien er det vigtigste. "Jeg vil stadig lave plader, men jeg ville ikke have noget imod aldrig at skulle høre applaus igen. Alle mine forhold er vigtigere, end nogen tour nogensinde vil være. Hvis mit forhold med Simon (Konecki, kæreste, red.) eller mit forhold til Angelo (søn, red.) begynder at vakle bare en smule, så vil jeg annullere touren." Hun understreger, at hun turnerer for at se alle dem, der gennem hendes karriere har været en stor støtte for hende, og at hun med udgangspunkt i sin britiske baggrund overhovedet ikke tænker på penge.

Adele er i øjeblikket igang med en 107-dages lang verdensturné, hvor hun for tiden spiller i Nordamerika. Tilbage i maj gæstede den britiske sangerinde Forum i København (og dagen efter Jyske Bank Boxen) til en koncert, som GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard roste med intet mindre end fem stjerner og ordene: "Alle numre bliver sunget med en præcision, som var det på plade, men med en nærhed, man kun oplever live. Helt uovertruffent.". Du kan læse hele anmeldelsen af koncerten her.

ANNONCE