Nyhed

Copenhagen Record Fair indbyder til plademesse i Nørrebrohallen

Søndag kan du gøre en god handel, hvis du er musikelsker

Gode tilbud er meget mere end Black Friday. Søndag den 27. november klokken 11-16 præsenterer Copenhagen Record Fair plademesse i Nørrebrohallen. En messe, der finder sted fire gange om året, og som nu kører på 15. år.

– Vi kan mærke, at efterspørgslen på vinylplader er stigende. Denne gang er 70 procent af udbuddet vinylplader og kun 30 procent cd'er, og vi har omkring 100.000 vinylplader, siger Morten Karlkvist, der er en af arrangørerne.

Udstillerne er både fuldtidsprofessionelle brugtpladesælgere fra blandt andet Tyskland og glade amatører, og udvalget tæller både discountplader til en tier og samlerobjekter med blandt andre The Beatles, som går for flere tusind kroner.

– Publikum har ændret sig i de senere år. Det er ikke kun midaldrende mænd, der kommer, men også unge af begge køn, og mange tager deres teenagebørn med, fortæller Morten Karlkvist.

Er der noget særligt, du kan anbefale?

– Vi har et stort udvalg af psykedelisk musik fra 60'erne og dansk punk som for eksempel Sods og Lost Kids. Og så de klassikere, som folk efterspørger, for eksempel gamle album med Rolling Stones, Neil Young og Velvet Undergrounds bananplade fra 1967. Der er også mange helt nye plader, til lavere pris end i butikkerne. Kun fantasien og pengepungen sætter grænsen.

Entréen til Copenhagen Record Fair er 40 kroner.

Læs mere på Copenhagen Record Fairs Facebook-begivenhed.

ANNONCE