Nyhed

Freja Kirk skriver dagbog fra Los Angeles – femte og sidste kapitel

Den danske sangerinde og sangskriver er taget til Los Angeles for at skrive sange og give koncert på hotellet Mondrian – og skriver dagbog om sine oplevelser.

Den danske sangerinde og sangskriver Freja Kirk er taget til Los Angeles for at skrive sange og give koncert på hotellet Mondrian – og skriver dagbog om sine oplevelser. Se masser af billeder ved at klikke på "Galleri" ovenfor.

Vi er nu vendt hjem til København efter to ugers oplevelser i L.A. Oplevelserne har været talrige og sindssygt overvældende, og det kunne ikke have været en vildere tur. Tak til DPA for støtten, så hele holdet kunne komme afsted, og tak til GAFFA for at følge os i tiden derovre.

Vi skulle over og spille et job på Beverly Hills-hotellet Mondrian, som vi havde glædet os meget til. Det gik over al forventning, og folk var virkelig glade (arrangøren kaldte det "årets bedste koncert uden sammenligning"). Ud over vores gig havde vi en masse møder med seje folk (labels, managers, publishers) samt sessions med dygtige producere og sangskrivere, så vi kunne komme hjem med nye sange i bagagen. Ud over sessions ude af huset havde vi også adgang til studier i vores DPA-bolig, dvs. vi kunne indspille og lave musik hjemme og på den måde være virkelig produktive. Vi havde glæde af det hele og har arbejdet hårdt og fået det optimale ud af turen.

Jeg er kommet hjem med sange og materiale til mine næste udgivelser, men vigtigst af alt har jeg fundet mig selv og min lyd. Det har været en lang rejse det sidste år med mange sange og forskellige retninger, og endelig føler jeg, at jeg er nået frem til kernen af mig selv og mine rødder – og jeg kan virkelig ikke vente med at spille resultatet for jer.

Vi har dog fundet ud af én vigtig ting, og det er, at man bliver nødt til at være derovre, når tingene opstår, så Alexander Grandjean og jeg tager afsted på nye eventyr i L.A. om lidt igen – der er dukket nogle muligheder op som vi glæder os til at kunne fortælle jer om!
Det har været en uforglemmelig rejse indtil videre, men den er kun lige begyndt...

Tak fordi I har fulgt med og på gensyn.

ANNONCE