Nyhed

GAFFA Fresh – hør ugens bedste sange og albums

GAFFA Fresh er endnu engang klar med inspiration i form af playlister

GAFFA er tilbage med GAFFA Fresh, en playliste med ugens bedste sange og album. Denne uge har vi hørt ny musik fra navne som Gulddreng, Katinka, Av Av Av og mange, mange flere.

Allestedsnærværende Gulddreng har som så mange andre lavet en julesang – der ganske enkelt hedder "Guld Jul".

Katinka er efter den succesfulde ep "Lufthuller" klar med "Du tænker ikke", første single fra deres – det er jo en gruppe – kommende debutalbum, som udkommer til marts. Læs et interview med Katinka om den ny single og det kommende album her.

Den danske producertrio Av Av Av er tilbage med en ny single, "About You".

Dean Thompson har skiftet navn og kalder sig nu Aidino – og har udgivet singlen "En drink". Han forlader samtidig musikkollektivet Donkey Sound med blandt andre Pharfar for at stå på egne ben. Han udtaler:

"Min nye musik har et nyt udtryk, og den er – rent musikalsk – mere i harmoni med, hvem jeg er nu. Derfor gav det også mening at få et nyt navn, som passer bedre til det nye udtryk. Aidino er et af mine andre fornavne, og den nye overskrift var derfor ikke en svær beslutning."

Hør sangene og mange flere i Spotify-playlisten her – og husk at følge os på Spotify, så får du automatisk besked, når vi opdaterer listen:

 

Du kan også høre sange fra ugens bedste nye album, blandt andre The Weekends "Starboy" og Pink Floyds opsamling "The Early Years 1965-1972".

 

Apple Music

Som noget relativt nyt har vi også Apple Music-playlister med ugens bedste nordiske og ikke-nordiske sange og album. Playlisterne er blevet sammensat af redaktørerne af GAFFA i Danmark, Norge og Sverige.

Ugens bedste nordiske sange med blandt andre norske Nellys Crush og svenske Oxen finder du her:

Ugens bedste nordiske album med blandt andre svenske Dungen finder du her:

Ugens bedste internationale sange finder du her:

Ugens bedste internationale album finder du her:

ANNONCE