Nyhed

GAFFA-Prisen i nye rammer i Odense

Det populære musikshow flytter til Odense fra København

Det populære musikshow GAFFA-Prisen flytter til Odense fra København. Valget er faldet på Odense ud fra et ønske om mere plads og bedre synlighed, når den folkevalgte pris skal uddeles, og nye talenter skal præsenteres.

Odense har for alvor gjort sig bemærket på musikfronten de sidste to år med etableringen af Tinderbox-festivalen, og den fynske hovedstad har markeret sig som et sted, der kan løfte de helt store kulturbegivenheder. 

Byen er midt i en transformation til en moderne storby og er fuld af energi og nye tiltag. Også på kulturfronten er byen i gang med en rivende udvikling. Som en del af en kæmpe ombygning af den gamle bykerne får Odense også et helt nyt musik- og konferencecenter. ODEON, som åbner 1. marts 2017, bliver blandt de største eventsteder i Odense og er et levende hus med fremragende scene- og konferencefaciliteter, der blandt andet samler Syddansk Musikkonservatorium, Odense Teater og en koncertsal med op til 3.000 pladser under ét tag.


GAFFA-Prisen blev uddelt første gang i 1991, og siden 2010 har der været afholdt et liveshow på Bremen Teater med mange uforglemmelige øjeblikke og store musikalske opdagelser. Kendskab, ambitioner og produktion er vokset, og når GAFFA-Prisen afholdes lørdag den 11. marts, vil knap 2.000 publikummer kunne overvære prisuddelingen live, hvilket er tre gange flere end tidligere.

Scene- og produktionsforhold bliver optimale i det spritnye ODEON for et show, hvor alle artister spiller live, og hvor musikken skal kunne opleves både i salen og hjemme i sofaen.

Hvem der skal modtage priserne for udgivelser og præstationer i året 2016 afgøres som altid af GAFFAs læsere, og afstemningen starter 1. januar 2017.


De optrædende til showet offentliggøres løbende, mens billetterne til showet sættes til salg den 1. december på GAFFA.dk/prisen og OdeonOdense.dk

GAFFA Guld-medlemmer kan købe billetter allerede 30. november.

GAFFA-Prisen bliver i øvrigt en del af den tre dage lange event Music Days, som finder sted samme weekend i og omkring ODEON i Odense. Music Days præsenteres i starten af december.


GAFFA-Prisen 2016 på Facebook

ANNONCE