Nyhed

Passenger udgiver rørende video til det nostalgiske nummer "When We Were Young"

Den engelske sanger og sangskriver Passanger er kendt for at udgive simple, dog betydningsfulde, musikvideoer. Denne gang forholder det sig bestemt ikke anderledes.

I går kunne vi meddele, at Passenger er annonceret som et af navnene til Komos Festival, som løber af stablen den 16.-17. juni 2017. Samme aften udgav den engelske sanger og sangskriver en smuk og bevægende musikvideo til det nostalgiske nummer "When We Were Young".

Mike Rosenberg, som går under kunstnernavnet Passanger, er kendt for sine simple, men betydningsfulde musikvideoer. I videoen til "When We Were Young" befinder Passenger sig på en lille pub, hvor han sidder med sin akustiske guitar og fremfører nummeret. Foran ham ses en gruppe ældre mennesker, som mindes deres unge dage ved at kigge på gamle fotografier og film. Videoen lægger sig i forlængelse af sangen, som på sentimental vis udtrykker en længsel efter en mere sorgløs tid, hvor man som ung troede, at man havde uendeligheden foran sig.

I forbindelse med udgivelsen af videoen skrev Passenger følgende på sin officielle Facebook-side:


"Det er en simpel video og en simpel sang, men forhåbentlig berører den noget, som vi alle føler."

Egentlig startede Passenger med at være et band, som ud over Mike Rosenberg bestod af Andrew Phillips. Med tiden fik de to herrer selskab af tre andre, og i 2007 udgav kvintetten debutalbummet ”Wicked Man’s Rest”. Selvom gruppen blot to år efter gik i opløsning, tog Mike Rosenberg bandnavnet med sig videre og har siden 2009 udgivet album og optrådt under navnet Passenger. Den 23. september udgav han sit syvende album "Young As The Morning, Old As The Sea", hvor blandt andet nummeret "When We Were Young" er at finde.

Du kan se den nye musikvideo øverst i artiklen.


 

ANNONCE