Nyhed

Se live-streaming af Metallicas London-koncert i aften

Metalgruppen har netop sendt deres tiende plade "Hardwired… To Self-Destruct" på gaden i dag, og i aften kan du være med til at fejre udgivelsen med en helt særlig live-streaming.

I starten af februar 2017 gæster Metallica Royal Arena i København, hvor de spiller fire udsolgte koncerter. Hvis du har været så heldig at anskaffe dig en billet, men ikke kan vente helt til februar, er der godt nyt at hente. I aften kan du nemlig live-streame gruppens London-koncert på Youtube.

Det legendariske metalband har netop sendt deres tiende plade "Hardwired… To Self-Destruct" på gaden i dag, og i aften vil britiske fans kunne opleve firkløveret dele ud af det nye materiale på House of Vans i London. Du kan også være med til at fejre albumudgivelsen, når koncerten live-streames på YouTube fra klokken 22.00 dansk tid. Optagelsen vil være tilgængelig i syv dage efter koncerten.

Det nye album "Hardwired... To Self-Destruct" har modtaget fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud med ordene:


"Dette 10. album repræsenterer en symbiose af Metallicas aggressivitet og tendens til lange komplekse numre på den ene side og deres melodiske overblik og tæft for simpel sangskrivning og groove på den anden. Denne omfavnelse af hele paletten af udtryksmuligheder betyder, at Hardwired…to Self-destruct er et overordentligt varieret album." Læs hele anmeldelsen her.

Du kan streame koncerten her: 

 

ANNONCE