Nyhed

Se Madonna give surprise-minikoncert for Hillary Clinton

Superstjernen gav en håndfuld akustiske numre i Washington Square Park i New York

En kæmpe folkemængde blev hurtigt samlet i Washington Square Park i New York, da Madonna i går aftes sammen med to guitarister gav en akustisk surprise-minikoncert for at vise sin støtte for Hillary Clinton, umiddelbart før præsidentvalget. Koncerten blev varslet med 30 minutters varsel på Madonnas Instagram-profil.

Madonna optrådte med sangene "Express Yourself”, “Don’t Tell Me”, en ifølge Rolling Stone meget stærk version af John Lennons “Imagine”, "Like a Prayer" og "Rebel Heart". Se klip nedenfor.

Madonna har de seneste måneder støttet op om Hillary Clinton på de sociale medier, hvor hun har rost Clintons fokus på lige rettigheder for mænd og kvinder samt for minoriteter. Madonna havde også et klart begreb omkring, hvad koncerten i aftes skulle symbolisere. Hun udtalte ifølge Rolling Stone:


"Dette er en koncert, der skal forene os, og det handler om at bevare Amerika som et stort land, ikke om at gøre Amerika stort. Dette er en koncert for fred, og vi prøver at vælge – vi kommer til at vælge – en præsident, som skal bevare Amerika som det store land, det er og har potentialet til at være."

Madonna er ikke den eneste, som har vist sin støtte til Hillary Clinton i form af livemusik dagen før valget. Blandt andre Lady Gaga, Bruce Springsteen og Jon Bon Jovi har også fremført sange for den demokratiske præsidentkandidat i løbet af mandagen.


ANNONCE