Nyhed

Se Metallica fremføre "Enter Sandman" på legetøjsinstrumenter med Jimmy Fallon og The Roots

I dag har Metallica udsendt deres tiende studiealbum "Hardwired ... To Self-Destruct". Tidligere på ugen gav de en noget anderledes optræden i The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Der har ikke været stille omkring Metallica den seneste tid. Gruppen har netop afsluttet deres sydamerikanske turné og i dag udgivet deres tiende album "Hardwired… To Self-Destruct", hvorfra de inden udgivelsen havde delt tre singler og tilhørende musikvideoer. 

I onsdags gæstede Metallica The Tonight Show med Jimmy Fallon, og her gav bandet en noget anderledes optræden. Sammen med værten Jimmy Fallon og bandet The Roots fremførte de nemlig 1991-hittet "Enter Sandman" på legetøjsinstrumenter.

Du kan se den sjove video og den alternative udgave af sangen i klippet herunder.


Det legendariske metalband har, som nævnt, sendt deres tiende plade "Hardwired… To Self-Destruct" på gaden i dag, og i aften vil britiske fans kunne opleve firkløveret dele ud af det nye materiale på House of Vans i London. Du kan også være med til at fejre albumudgivelsen, når koncerten live-streames på YouTube fra klokken 22.00 dansk tid. Optagelsen vil være tilgængelig i syv dage efter koncerten. Du kan streame koncerten via GAFFAs hjemmeside her

Det nye album "Hardwired... To Self-Destruct" har modtaget fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud med ordene: "Dette 10. album repræsenterer en symbiose af Metallicas aggressivitet og tendens til lange komplekse numre på den ene side og deres melodiske overblik og tæft for simpel sangskrivning og groove på den anden. Denne omfavnelse af hele paletten af udtryksmuligheder betyder, at Hardwired…to Self-destruct er et overordentligt varieret album." Læs hele anmeldelsen her.


ANNONCE