Nyhed

Se ny mini-dokumentar om Turboweekend

Den amerikanske dokumentarist og musiker Zach Van Hoozer har fulgt Turboweekend hen over sommeren 2016. Det er der kommet en mini-dokumentar ud af.

Den amerikanske dokumentarist og musiker Zach Van Hoozer har fulgt Turboweekend hen over sommeren 2016, både på scenen og i privaten, hvilket der er kommer en ni minutter lang dokumentarfilm ud af. 

Du kan se hele filmen i klippet herunder.

I mini-dokumentaren kommer vi tæt på bandet, der deler både op- og nedture, har opnået stor musikalsk succes, er barndomsvenner og nu er blevet voksne sammen. Denne udvikling medfører, at tankerne nu i høj grad går på, hvad fremtiden skal bringe, og om det skal være i fællesskab eller hver for sig. 

Samtidig annoncerer bandet, at der ikke er planlagt nogle koncerter for 2017, men at de ønsker at gå i studiet for at skrive nyt materiale med henblik på et kommende nyt album. 

For tiden kan Turboweekends forsanger Silas Bjerregaard høres som den ene tredjedel af supergruppen Mantua, der foruden Silas består af Jens Skov Thomsen og Malte Aarup Sørensen, der hver især er kendt fra henholdsvis Veto og tidligere Dúné, som bassist og trommeslager. 

ANNONCE