Nyhed

Trentemøller offentliggør intim ekstrakoncert

Fik du ikke billetter til den allerede udsolgte koncert på Vega? Nu annoncerer den elektroniske musiker en ekstra koncert på Loppen i København.

Trentemøller har for nylig udgivet sit fjerde studiealbum "Fixion", og i den forbindelse turnerer han med sit band i Europa og Nordamerika. Billetterne til hans danske live-optræden på Vega den 25. februar er allerede udsolgt, men nu offentliggør den elektroniske musiker en ekstra koncert fredag d. 24. februar. Trentemøllers ekstra koncert finder sted i mere intime rammer på spillestedet Loppen i København. 

Siden Trentemøller i 2007 samlede sit liveband, har han spillet mere end 300 koncerter rundt i verden. Hans kommende "Fixion Tour" starter den 19. januar i Amsterdam og slutter i Washington den 26. marts og bringer Trentemøller og bandet rundt til intet mindre end 48 byer i 19 lande. Til sommer kan han også opleves på Roskilde Festival.

Billetsalget til Trentemøllers ekstra koncert på Loppen den 24. februar er startet. Du kan varme op med nummeret "One Eye Open" lige her. 

 

 

 

ANNONCE