Nyhed

Tyske Emily Roberts efterspørger ligestilling i jule-orienteret musikvideo

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor julemanden får al æren? Den unge, tyske sangerinde rejser spørgsmålet i sin nyeste video.

Den tyske sanger og sangskriver Emily Roberts har netop udgivet en humoristisk musikvideo til nummeret "#santaclara", hvor hun sætter spørgsmålstegn ved en af julens væsentligste nøglefigurer.

Nummeret kan ses som en alternativ julesang, hvor Emily Roberts undrer sig over, hvorfor julemanden som den eneste får al æren omkring juletid, når arbejdet også udføres af andre – særligt kvinder, ifølge den unge sangerinde. På sit stærke r&b-inspirerede nummer med et pulserende beat og catchy tekst introducerer Roberts en ny kvindelig juleambassadør, Santa Clara, som er kommet for at vippe Santa Claus af julehyldest-tronen. Med teksten "All the mothers, women, Christmas cookie bakers, to all the daughters, girls and Christmas makers" er sangen således en julehyldest til kvinderne.

"#santaclara" akkompagneres af en tilsvarende stærk og humoristisk musikvideo, hvor vi ser julemanden på den røde løber og i en dyr bil, koreografi-dansende kvindelige julehjælpere og et sammenskudsgilde med et langt bord, der strækker sig gennem hele nabolaget.

Emily Roberts er endnu et forholdsvis ukendt navn på den danske musikscene. Hendes power-udstråling og tilsvarende kraftfulde stemme blev for to år siden opdaget af H.O.M.E.-studios produceren, Franz Plasa (Echt, Selig, Nena og Udo Lindenberg), og hendes debutalbum forventes klar til udgivelse i starten af 2017.

Du kan se Emily Roberts' nye musikvideo til "#santaclara" øverst i artiklen.

ANNONCE