Nyhed

Cage The Elephant kommer til Danmark

Det amerikanske band kan opleves live i København næste år, hvor de vil dele ud af deres cocktail bestående af 60’er garage-rock, 70’er-punk og 80’er-indierock.

Det amerikanske band Cage The Elephant kan opleves live i Danmark, når de gæster Store Vega mandag den 23. januar 2017.

Lydmæssigt kombinerer Cage The Elephant 60’er garage-rock, 70’er-punk og 80’er-indierock til et melodisk univers af sprængfærdige melodier. Melodierne fungerer som den perfekte baggrund for forsanger Matt Shultzs nysgerrige og til tider paranoide tekster om potentielle svigermødre, der ønsker ham død, underlige møder med rumvæsner og intrigante fester.

Bandet blev dannet i 2006 og udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2008. Siden er det blevet til fire studiealbums, hvoraf det seneste, "Tell Me I’m Pretty" blev sendt på gaden sidste år og havde The Black Keys' Dan Auerbach som producer. Alle sangene blev indspillet som one-takes.


Foruden forsangeren Matt Schultz består gruppen af guitaristen Brad Schultz, trommeslageren Jared Champion og bassisten Daniel Tichenor. Til live-koncerterne får de også selskab af keyboardspiller Matthan Minister og guitarist Nich Bicjrath.

Cage The Elephant er kendte for at give energiske live-optrædener, så der er lagt op til en interessant aften, når de gæster Store Vega til januar.

Billetsalget starter fredag den 21. oktober kl. 10.00.


Herunder kan du nyde et af Cage The Elephants nye numre, "Trouble":

ANNONCE