Nyhed

Eugenia, der kan opleves denne weekend med Lydmor & Bon Homme, skaber indlevelse i ny musikvideo

Den dansksprogede duo udgiver sin anden video – denne gang til nummeret “Alle dine døde heste”.

Eugenia er en ny dansksproget duo, der i foråret debuterede med live-videoen til “vildt+sødt”, hvor vi kunne se skuespiller Baard Owe, kendt fra Lars von Triers “Riget”, iagttage bandet.

Nu er Eugenia – der torsdag i denne uge varmer op for Lydmor og Bon Homme på VoxHall i Aarhus og lørdag den 15. oktober gør det samme i Vega – klar med deres anden live-video, hvor de spiller nummeret “Alle dine døde heste”. Her kan vi se skuespiller Eja Rhea Mathea Due leve sig ind i musikken, som komponeres via Johan Ask Pape og Camilla Lily Papes bas, keys og vokal. Se musikvideoen nedenfor.


“Alle dine døde heste” beskrives af Eugenia som både ildevarslende mystisk og blidt beroligende, da teksten kredser om den følelse, der udløses, når man slipper sine indre dæmoner løs. Det musikalske fundament består af tunge beats toppet med en melankolsk melodi.

Eugenia opstod under en rejse rundt i USA, hvor Johan Ask Pape og Camila Lily Pape lavede et videoprojekt til en kunstudstilling, men om aftenen, når de havde fri, begyndte musikken og teksterne at forme sig. Sådan begyndte Eugenia at udforske feltet mellem den europæisk autencitet og amerikansk popkultur med ønsket om at skabe musik ud af et mangfoldigt univers.

ANNONCE