Nyhed

Helmet gæster Aarhus og København i 2017

New York-bandet Helmet var i 90'erne med til omdefinere den internationale rockscene. Nu er de på vej med deres ottende studiealbum og gæster i den forbindelse Danmark

Den New York-baserede hard rock-gruppe Helmet gæster Danmark, når de den 28. januar giver koncert på VoxHall i Aarhus og igen den 6. februar, hvor de går på scenen i Lille Vega i København. 

Med sig i baggagen har bandet et helt nyt album, "Dead to the World", der bliver bandets første album i seks år. Albummet udkommer den 28. oktober og er bandets ottende studiealbum. 

Helmet brød igennem med debuten "Strap It On" i 1990 og blev af mange kaldt "the thinking man’s heavy metal". Lyden var innovativ og bar elementer af post-hardcore med sig, hvorfor de også siges at være medvirkende til en redefinering af rockscenen i 90'erne. Siden da har bandet blandt andet været gået i opløsning, men fandt sammen igen i 2004, hvorfra de har spillet siden. I 1992 udkom bandets bedst sælgende album til dato, nemlig "Meantime", der solgte over to millioner eksemplarer. 


Billetsalget til de to koncerter starter på fredag, den 7. oktober klokken 10.

I klippet herunder kan du høre hittet "Unsung" fra 1992-albummet "Meantime":


ANNONCE