Nyhed

Koncertaktuelle IAMX med en fortid i Sneaker Pimps udgiver ny, dyster musikvideo

Den engelske musiker Chris Corner (har netop udgivet singlen ”The Void” og en dertilhørende musikvideo, som skildrer den indre kamp med sygdom.

Den engelske musiker Chris Corner, der tidligere har ageret frontfigur i Sneaker Pimps og som siden 2004 har været solokunstner under navnet IAMX, har netop udgivet singlen ”The Void” med en dertilhørende musikvideo. Derudover gæster han Danmark den 29. november til koncert i Lille Vega.

Som solokunstner har IAMX udgivet seks studiealbum, senest ”Metanoia” fra sidste år. Nu er Chris Corner igen aktuel med ny musik i form af ep’en ”Everything is Burning” samt ”The Void”-singlen og en musikvideo dertil, som nu er tilgængelig på YouTube.

Den nye single og musikvideo centrerer sig omkring og belyser den svære periode, som Chris Corner oplevede, efter han havde udgivet sit femte soloalbum. I de efterfølgende to år kæmpede Corner med depression og kronisk søvnløshed, hvorfor han var tæt på at droppe musikken. Dog formåede den 42-årige musiker at bekæmpe sine – som han selv beskriver det – indre dæmoner, hvilket nu markeres med udgivelsen af ”The Void” og en dyster video, der skildrer den indre kamp med sygdom.


Se den flotte musikvideo, der er produceret af Chris Corner selv, herunder:

 


ANNONCE